Műgyűjtő galériatulajdonos cáfolja Magyar Péter Vácott elhangzott hazugságait – VIDEÓ

Magyar Péter Vác városát is érintette országjárása során. A 0627.hu beszámolója alapján több hazugságot is tényként igyekezett beállítani a Tisza Párt alelnöke, amikor a Vácott összegyűlt emberekhez szólt. Érdekes példája volt a honi ellenzék összekavarodásának az is, hogy a rendezvény közönsége olykor a helyi polgármester, a balliberális Matkovich Ilona nevét is szájára vette, no nem éppen dicsérőleg: „Vesszen, Matkovich!” – skandálták.

Magyar Péter 1400 fős munkásszállót is hazudott Vácra

A tudósítás szerint „Magyar Péter szájába adták egy nem létező 1400 fős váci munkásszálló létesítésének tényét, aki szemrebbenés nélkül osztotta meg ezt a hazugságot”.

Nemcsak erről hazudott a baloldal új messiása, hanem arról az ingatlanról is, mely valójában soha nem volt a városé, s melyet így elvenni sem lehetett Váctól, s melyben több mint egy évtizede egy országos szinten is páratlan gyűjtemény található. Ez a Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett Papp László galériája a Káptalan utcában.

A 0627.hu azt írta, hogy Matkovich Ilona polgármester és Inotay Gergely kultúráért felelős alpolgármester személyesen is mindent megtettek annak érdekében, hogy ezt a páratlan, váci és dunakanyari művészek alkotásainak helyt adó galériát is ellehetetlenítsék. Erre mondta azt a baloldal tájékozatlan messiása, hogy üres raktárépület, és elvették azt a várostól és egy „fideszes hely lett”. Hazugságára maga Papp László a galéria tulajdonosa reagált, aki a portál által készített videóban azt mondta, hogy 

a tömegnek egyszerűen belenyomták a képébe, hogy ellopták ezt az épületet, ami soha nem volt váci egyébként; az Államkincstáré volt. Ez a hazugságcunami végigkíséri már az életünket.

Az elmúlt hónapokban, években csak erről hallottam. Soha nem az igazat mondják sem az épületről, sem a gyűjteményről, sem énrólam – tette hozzá.

Vác baloldali polgármesterének nem jött össze a fotó Magyar Péterrel

Visszatérve Matkovich Ilonára. A fent hivatkozott portál beszámolt arról is, hogy Vác balliberális polgármestere maga is megjelent a Magyar Péter-féle gyűlésen, s jól láthatólag arra ácsingózott, hogy közös fotó készüljön róla és a Tisza Párt alelnökéről, ám hiába, Magyar Péter „látványosan elutasította”.

Matkovich Ilona, Vác balliberális polgármestere. Fotó: MTI/Soós Lajos

A felvételek szerint, ha nagy nehezen is, de Kászonyi Károly jobbikos váci képviselőnek sikerült a közös fotó Magyarral  – jegyezte meg tudósításában az online újság, hozzátéve, hogy sajtóinformációk szerint a Jobbik infrastruktúrája segíti Magyar Péter kampányát.

Hárommillió embert sértett vérig Magyar Péter

Címlapkép: Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke Vácon. Fotó: Vasarnap.hu/GK


Hirdetés
'Fel a tetejéhez' gomb