Csaknem háromnaponta történt csoportos nemi erőszak az előző évben Berlinben!

Miközben a 85 milliós Németországnak 15 százalékát teszik ki a „külföldiek”, az elkövetett bűncselekmények 41 százalékáért felelősek. Nemrég egy politikust, aki le merte írni az X-en, hogy a hivatalos statisztikák alapján a németországi csoportos erőszaktevők javarészt afgán migránsok, 6000 euróra büntettek.

Most az is kiderült, hogy Berlinben tavaly már csaknem minden harmadik napon történt csoportos nemi erőszak. A megdöbbentő adatokat az AfD kérésére a berlini szenátus közölte. Ráadásul a helyzet évről évre romlik. 2022-ben még „csak” 89 olyan nemi erőszakot jegyeztek fel, amelyben többen is részt vettek. Ez az érték egy év alatt 26 százalékkal nőtt, és elérte a 111 esetet.

Szinte hihetetlen, de a csoportos nemi erőszak áldozatai közül a legfiatalabb még 6 éves sem volt. Leggyakrabban a 14-16 éves fiatalok estek áldozatul. A 111 eset közül a legtöbb (41) lakóházakban történt, közparkokban 16, tömegközlekedési eszközön (!) 2 esetet regisztráltak.

A közparkok közül a berlini Görlitzer park a leghírhedtebb. A városrész arab nagycsaládok és klánok egyik székhelye. Tavaly egy július végi napon a hajnali órákban több férfi megerőszakolt egy 27 éves nőt. Előzőleg a barátját különböző tárgyakkal megsebesítették, majd a földre teperték. A két áldozattól az értéktárgyaikat is ellopták.

Bár a hatóságok igyekeztek titokban tartani az esetet, napokon belül kiderült, hogy az egyik elfogott egy szomáliai drogdíler volt, aki tíz fedőnevet is használt. A másik tettes egy guineai migráns volt, aki 2017 óta élt Németországban, és már kilenc alkalommal kapták törvénysértésen, menedékkérelmét is elutasították, mégis Berlinben élt. A harmadik férfi szintén Guineából érkezett, és szintén el kellett volna hagynia Németországot, de éppúgy nem ment el, mint a tavaly kiutasított 280 ezer migráns.

Az Origo szerint Ricarda Land, a Zöldpárt elnöke az eset után azt javasolta, hogy a parkot osszák ketté, és az egyik részében szabadon lehessen drogot árulni… A CDU ötletét, miszerint több rendőr és biztonsági kamera kell a parkba, a liberális kerületi vezetés merő populizmusnak nevezte, és azóta sem történt semmi.

Az adatokra visszatérve: a tavalyi 111 csoportos nemi erőszak legfiatalabb tettese 12 éves volt, a gyanúsítottak 46 százalékának pedig még nem is volt német útlevele. Ez azért érdekes, mert – mint az közismert – a jelenlegi kormány mindent megtesz azért, hogy lehetőleg minél gyorsabban honosítsa a migránsokat. Így persze előbb-utóbb majd javulnak a bűnügyi statisztika mutatói is, csak azt nem tudja senki, hogy valójában mennyi lehet a szégyenérzet miatt be nem jelentett, de megtörtént csoportos nemi erőszakok száma Berlinben.

De nincs itt semmi látnivaló, ugyanis a berlini szenátus úgy nyilatkozott, hogy nem lát „szociokulturális” hátteret a gyarapodó csoportos nemi erőszakok megdöbbentő növekedésében.

Címlapkép: A közparkok közül Berlinben a Görlitzer park a leghírhedtebb.


Hirdetés
'Fel a tetejéhez' gomb