Menczer Tamás: Magyar Péter hazatért a baloldalra, oda, ahová való – VIDEÓ

Magyar Péter hazatért a baloldalra, oda, ahova való – közölte a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára hétfőn feltöltött videóban. A felvételen, amely az ATV egyik műsorában készült, Menczer Tamás úgy fogalmazott: Magyar Péter háborúpárti, baloldali, külföldről irányított és finanszírozott politikus.

Az a brancs egyszer már tönkretette az országot – mondta a kormánypárti politikus, megjegyezve, hogy a háborúpártiak, a baloldaliak most újra tönkretennék az országot.

Nem fogjuk hagyni, ez a választás tétje

– hangsúlyozta Menczer Tamás. Mint mondta, a baloldali szavazók most Magyar Péterben látják a csodát. Hozzátette: korábban a Momentumban, majd Márki-Zay Péterben is a csodát látták, és mindkettőnek zutty lett a vége. Majd megint jön a megszokott forgatókönyv – tette hozzá.

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója kitért arra is, hogy általában nagyon jól szórakozik Magyar Péter közösségi médiában tett bejelentésein, amelyeket arról ír, hogy mi zajlik a Karmelitában és a miniszterelnök közvetlen környezetében. Mint mondta, ezekből semmi sem igaz.

Megjegyezte: lehet, hogy sok kedvelést kapnak ezek a bejegyezések, de korábban Jakab Péter, a Jobbik egykori elnöke is tévesen gondolta azt, hogy aki lájkversenyt nyer, az választást nyer. Emlékeztetett rá, hogy Jakab Péter a baloldali előválasztáson a futottak még kategóriába sem került be.

A címlapképen Magyar Péter beszél az általa meghirdetett Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért című rendezvényen a budapesti Kossuth Lajos téren 2024. április 6-án.
MTI/Koszticsák Szilárd

Iratkozzon fel hírlevelünkre