Feloszlott a Mi Hazánk egyik legnagyobb helyi szervezete

A Mi Hazánk váci szervezete feloszlatásra került. Mai napon dr. Csereklye Krisztina 15 bajtársával, alelnökeivel kilépett a pártból – közölte korábban az ország legnagyobb helyi  Mi Hazánk szervezete a Facebook oldalán. A párt korábbi helyi elnöke közleményben erősítette meg a hírt.

A közleményt változtatás nélkül alább olvashatják:

“Ezúton erősítem meg a hírt, hogy az elmúlt héten 15 váci bajtársammal kiléptünk a Mi Hazánk Mozgalomból, miután az országos elnökség egy újraszervezési határozatban minden váci tagot megfosztott a szervezeti tagságától és tisztségétől.

Egységes kilépési döntésünk meghozatalának elsődleges oka az országos elnökség irányába kialakult bizalmi válság, valamint a radikális, bajtársi szemléletünkkel összeegyeztethetetlen körülmények és döntések sorozata volt.

A váci szervezet törzsállományának távozását követően nem maradt olyan személy, aki hatékonyan fel tudná vállalni a polgármesteri-, illetve képviselő-jelölti indulást, így a jelen helyzet alapján a Duna bal partvonalán, a szobi határtól Budapestig, egyetlen városban sem indul jelölt a Mi Hazánk színeiben az önkormányzati választásokon.

A kilépett, most már párt független egység a továbbiakban is részt kíván venni a váci közéleti munkában, amelynek a megvalósulásáról folynak az egyeztetések.”

Dr. Csereklye Krisztina, környezetvédelmi szakpolitikus

A Mi Hazánk váci szervezete márciusban elérte a 20 fős aktív tagságot, ezzel a párt egyik legnagyobb helyi alapszervezete lett.

Iratkozzon fel hírlevelünkre