Keresztény Film- és Könyvnapok az Urániában!

Ismét megrendezik a Keresztény Film- és Könyvnapokat az Uránia Nemzeti Filmszínházban, ahol a filmvetítések mellett kerekasztal beszélgetések várják az érdeklődőket. A május 3 és 5 közötti rendezvényen az összes program ingyenes. 

Izgalmas, keresztény filmekkel, könyvásárral és kerekasztal beszélgetéssel vár mindenkit a Keresztény Film- és Könyvnapok az Urániában. A rendezvényen olyan műalkotásokat vetítenek le, mint például a Pio atya, vagy a Nevem Bernadett.

A nyilvános beszélgetéseken olyan egyházi személyekkel is lehet találkozni mint Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, vagy Martos Levente Balázs,  Esztergom-Budapesti segédpüspök.

A rendezvény idei nagyköveteként Eperjes Károly Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész és Siklósi Beatrix, a Kossuth rádió csatornaigazgatója is részt vesz, de rajtuk kívül még ott lesz Földi-Kovács Andrea, az Axioma központ igazgatója, Solymári Dániel, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat nemzetközi kapcsolatok vezetője, és még sokan mások is. 

A programról bővebben a IX. Keresztény Film- és Könyvnapok Facebook-eseményére kattintva olvashatnak!

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre