Megöltük őket, mert törődünk velük! – Ez a videó tarol az interneten az abortusz visszásságáról

Sokszor hallani az abortuszt támogató érvelések között, hogy “jobb így neki”, hiszen milyen élete lett volna, ha megszületik. Nos, ezeket az érveket veszi most górcső alá egy interneten vírusként terjedő videó, amely megmutatja e gyakran használt indokoknak a visszásságát. Vigyázat, a felvétel nyomokban szatírikus hangvételt tartalmaz és a görbe tükröt, amit elénk tart, nem biztos, hogy mindenki szeretni fogja!

George Orwell egyszer azt mondta: “Minden vicc egy apró forradalom”. Ma, a populáris politika világában nincs semmi, ami jobban felkavarná az állóvizet, mint egy jól odamondott poén, aminek egyetlen oka, hogy ezek a viccek valóban működnek. Éppen úgy, mint ebben a videóban, ahol a Choice 42 keresztény szervezet életvédői nem finomkodnak, hanem az arcába tolják az abortusz támogatóinak a valóságot.

Nem engedhetjük meg, hogy megszülessenek, ha nem tudunk nekik tökéletes életet biztosítani! – hangzik a visszás mondat, miután bemutatták, hogy az egyik kisbabát azért vetették el, mert hiányzott egy lábujja, míg a másiknak azért kellett meghalnia, mert az édesanyja egyedülálló. De volt olyan is, aki down szindrómás volt, vagy erőszakban fogant…ilyen, és hasonló érvek hangzanak el, miközben olyan kisbabák képeit mutogatják, akik olyanok, mint bármelyik másik, örömmel várt gyermek. Ezek a képek akár megszületett kisbabák képei is lehetnének, az enyém vagy a tiéd, hiszen mind olyan egyformák…és persze kedvesek.

De hát milyen életük lett volna – még ha gazdagságba születnek is…!? – íme egy közkedvelt érvelés, olyan, amit pontosan azok használnak, akik szerint az abortusz bizonyos helyzetekben a legjobb megoldás.

“Inkább megöltük őket, mert gondoskodunk róluk!”

– hangzik el a felvétel végén, de úgy, hogy pontosan érezzük, hol sántít a kérdésre adott válasz.

Lehet, hogy morbid és politikailag inkorrekt állítások hangzanak el a videóban, de néha szükség van arra, hogy keményen kimondjuk a valóságot, hogy azokra is hasson, akik szerint rendben van megölni egy “sejtcsomót”.

Forrás: Not the bee

Iratkozzon fel hírlevelünkre