Támadás az eutanázia kapcsán

A világban dúl a valódi ostrom orosz-ukrán, izraeli-palesztin, azaz inkább a Hamász terrorszervezet és Izrael között, akit megtámadtak. Ám Magyarország is egy ostrom középpontjában áll, a hamis ideológiák-keresztény értékvédelem között zajlik a csata, kívül és belül. Belül a balliberális értelmiség, pártok ostromolnak, kívül Brüsszel, és az egész nyugati média támadását kell kivédeni. Legújabb hazai balos téma az eutanázia, az ostrom pedig az ellenzéki csatornákon, sajtótermékekben zajlik.

Az ATV-n régóta megy a téma, egy lassú leépülésben szenvedő férfi életének és nyilatkozatainak ecsetelésével, akit még a Parlamentbe is bevittek tolószékben. A törvények megváltoztatásáért már Strasbourghoz fordult, ugyanis a kormány az ostrom ellenére kitart álláspontja mellett, az eutanázia nem engedélyezett Magyarországon.

Biztosak lehetünk benne, amíg ez a jobboldali kormány lesz hatalmon, soha nem lesz engedélyezve. Túl sok az ostrom, túl nagy a nyomás kívül-belül, nemcsak ebben az ügyben, ám a kormány ellenáll. Keresztényként mondhatjuk, sok imára van szükség, hogy ezt a nyomást a kormány bírja.

Mire hivatkoznak? Hogy céljukat, a törvény megváltoztatását elérjék, az érzelmekre akarnak hatni, egy hamis humanizmusra való hivatkozással. Ezért vitték be a Parlamentbe a tolószékes férfit, aki a „méltó halálra” vár. Így nevezik, hogy „méltó halál”, az öngyilkosságot, amit ráadásul orvosok bevonásával akarnak elérni. Apellálnak az „emberségre”, hogy oda kellett volna menni a fideszes politikusoknak a beteg férfihoz, és emberi módon szólni hozzá, ígéretet téve, kívánságának teljesítésére. Hivatkoznak a „lelkiismeretre”, ami arra kellene, indítsa őket, hogy igent mondjanak végre a törvényre. A jobboldali kormány indoka az „életpártiság”, amit kigúnyolnak.

Keresztény szempontból mindez lehetetlen, mert az élet mesterséges kioltásáról van szó, mint az abortusz esetében. Korunk két legnagyobb bűne, az abortusz és az eutanázia. Istentől kaptuk az életet és az ember nem játszhat Istent, hogy szándékosan ezt kioltsa.

Aki az abortusz liberalizációjáért küzd és az eutanáziáért, az Isten ellen küzd, csak hitetlenségében, és hamis humanizmusában már nem is tud róla.

Nevezik „emberi jogoknak”, az „én testem, az én döntésem” jogának, és fogalmuk sincs róla, hogy Isten ellen küzdenek, és nem tudják, hogy ez bűn. Korunk legnagyobb problémája, hogy már nem ismeri fel a bűnt, mert azt hamis ideológiákba csomagolja, új szavakat és kifejezéseket talál ki elleplezésére.

Kitalálták a „gyűlöletbeszéd” fogalmát, amit már büntetnek is Nyugaton. Ami a kor hamis ideológiáiba nem fér bele, az gyűlöletbeszéd, amiért büntetés jár. Cenzúra, kirúgás munkahelyről, elszigetelés, a média befeketítő tevékenysége, fasisztázás. Ebből már jobboldali kormányunk részesült, kirúgás (bár a Fidesz lépett ki a Néppártból, de lényegében nem volt más választása), nekünk járó pénzek visszatartása, zsarolások, (most talán csöpögtetnek valamit évek múltán), a nyugati média támadásai, csak rosszat lehet olvasni rólunk, a különböző címkék, diktátor, fasiszta, homofób kormány és törvények.

Ami egyébként a belső támadásból származik, hiszen az ellenzék minden keresztény értékvédelmi törvényt felcímkéz nagyon ügyesen. Csakhogy egyet említsünk, a Gyermekvédelmi törvényt, azonnal homofób törvénynek nevezte, ami elterjedt a nyugati sajtóban. Ennek ellenére a kormány állja az ostromot, a hamis LMBTQ ideológia és homoszexuális propaganda ellenében is.

Ostromolnak még a migráns tömegek betelepítésével, de szerencsére a kormány az iszlám veszélyt is sikeresen hárítja. Ezért nem súlyt bennünket a terrorveszély, ezért élhetnek biztonságban nálunk a zsidók, ezért nem kell félnünk, a karácsonyfák ledöntésétől, ahogy Nyugaton, sorozatos támadásokat kell megélniük. Döbbenetes, amit az ellenzék a Nemzeti konzultációs kérdőívek esetében is tett, ami tartalmazza a kormány keresztényvédelmi törekvéseit, amire támogatást vár tőlünk.

Akik támogatják az eutanáziát, a hamis LMBTQ ideológiát, a migránsok betelepítését, vagy balliberálisok, vagy elhomályosult látású keresztények. Mert vannak a keresztények között is olyanok, akik a keresztény értékeket védő törvények miatt, ostromolják a kormányt. Ők a liberális keresztények, akik óriási tévedésben vannak és hitük valójában megkérdőjelezhető, ők „más evangéliumot” hirdetnek.
Ostromlott vár, Magyarország! Imádkozzunk érte!

„De voltak a nép körében hamis próféták is, mint ahogyan közöttetek is lesznek hamis tanítók, akik veszedelmes eretnekségeket fognak közétek becsempészni. Ezekkel megtagadják az Urat, aki őket megváltotta, így gyors pusztulást hoznak magukra.”(2Pt2,1)

Pók Katalin

Iratkozzon fel hírlevelünkre