KDNP: Gyurcsánnyal és a vallásellenes DK-val mindig van lejjebb

Az Országgyűlés idei első napján Gyurcsány Ferenc a napirend előtti felszólalásában bibliai idézetekkel igyekezett „okítani” a keresztény-nemzeti oldalt. A Kereszténydemokrata Néppárt frakciója a szerkesztőségünknek eljuttatott közleményben reagált a bukott miniszterelnök szavaira.

A baloldal vezérének, Gyurcsány Ferencnek tényleg semmilyen erkölcsi aggálya nincs, hogy egész társadalmi csoportokat, vallási meggyőződésű embereket kicsinyes politikai céljai eléréséért a sárba tiporjon.

Az Országgyűlés idei első napján mondott napirend előtti felszólalásában a bukott és újra hatalomra ácsingózó Gyurcsány a teológus képében próbált tetszelegni és a keresztény-nemzeti oldalt bibliai idézetekkel igyekezett „okítani”.

A minden emberi szintet alulmúló produkciójában Gyurcsány a keresztények hitének megvallását a „sarki lányok” testének mutogatásához hasonlította. Ő az, aki saját elmondása szerint „rendszeresen bérmálkozott”. Ebből is látszik, hogy fogalma sincs a hit és a vallás kérdéseiről, másokat viszont nem hogy minden további nélkül semmibe néz, de még végtelenül lealacsonyító módon meg is bánt.

Gyurcsánnyal és a vallásellenes DK-val mindig van lejjebb. A KDNP elfogadhatatlannak tartja az ilyen lealacsonyító Rákosi időket idéző közbeszédet!

Címlapkép: Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetője reagál Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalására az Országgyűlés plenáris ülésén 2024. február 26-án. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Iratkozzon fel hírlevelünkre