Imre Zsolt volt országgyűlési képviselő a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Vácon

A Fidesz és a KDNP alapszervezetei egyhangú szavazással Imre Zsoltot, Vác egykori országgyűlési képviselőjét választották meg polgármesterjelöltnek. A hírt a Fidesz váci szervezete csütörtök este osztotta meg a közösségi oldalán – olvasható a 0627.hu térségi híroldalon.

Imre Zsolt a Facebook oldalán megköszönte a bizalmat, és jelezte, hogy azon lesz, hogy meg is szolgálja. Majd hozzátette:

“Tettem ezt alázattal ez idáig is “Szolgabíróként”, ha a választók is érdemesnek látják, teszem ezt tovább polgármesterként is, szívvel és lélekkel a város érdekében! Hajrá Vác!”

Imre Zsolt jelenleg a Dunakeszi Járási Hivatal vezetője és a Váci Polgári Fórum elnöke. Hivatását tekintve pedagógus, korábban a váci Király Endre Szakközép Iskola kollégiumának vezetője. Érdekesség, hogy Göd város jelenlegi polgármesterének, a háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó, Kammerer Zoltánnak az egykori tanára.

Országgyűlési képviselő először 1998-ban lett Pest megye 02. számú egyéni, váci központú választókerületében a Fidesz jelöltjeként, a szavazatok 56,18%-át megszerezve. Általa történt jobboldali fordulat a választókerületben, ekkor több mint háromezer szavazattal verte meg Dr. Bóth Jánost, az MSZP jelöltjét. Imre Zsolt 2002-ben duplázni tudott, a Fidesz és az MDF jelöltjeként ismét maga mögé utasította Dr. Bóth Jánost, a szocialisták jelöltjét.

2024-ben hasonló a helyzet, mint 1998-ban, vele fordulhat jobbra Vác sorsa.

Ezért várhatóan Vác jelenlegi baloldali polgármesterével, a botrányairól elhíresült Matkovich Ilonával küzd majd meg, akit már a helyi baloldal jelentős része is leváltana, köztük a jobboldal polgármesterjelöltjével korábban csatázó Dr. Bóth János is.

Védjük meg Vácot! – Már a helyi baloldal jelentős része is leváltaná a balos városvezetést

Iratkozzon fel hírlevelünkre