Alleluja, Krisztus él! jótékonysági koncert a a székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnáziumért

Mikor már azt hittük, hogy nyugodtan készülhetünk karácsony szent ünnepére, december 18-án az egész Kárpát-medencét megrázta a székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium kollégiumépületének leomlásának a híre. Együttesünket, a Felső-krisztinavárosi Gitáros Együttest (Budapest, XII. kerület) különösen is megérintette a tragédia, mivel szeptemberben, a Kárpát-medencei Egyházi Könnyűzenei ünnep keretében láttuk vendégül többek között a helyi Halleluja gitáros együttest, mely révén jó barátság köttetett velük – írja a zenekar közleményében.

Felső-krisztinavárosi Gitáros Együttes jótékonysági koncerttel segíteni a Tamási Áron Gimnázium közösségét a Kárpát-medencei Egyházi Könnyűzenei Ünnep égisze alatt . Február 10-én, szombat este a hat másik zenekarral egyyütt fognak zenélni a Felsőkrisztinavárosi Keresztelő Szent János Plébániatemplom szentmiséjén 18 órától, majd utána Alleluja, Krisztus él! címmel koncertet adnak 19 órától. A koncert fővédnöke Soltész Miklós egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár.

A hét zenekar:

  • Felső-krisztinavárosi Gitáros Együttes
  • Zugligeti Gitáros Kórus
  • 3in1 (IV.),
  • a Boanergész Együttes (II.),
  • a Havas Gitár (I.),
  • az imperfectum együttes (VI.),
  • valamint az MKK Band (XI.).

Szeretettel hívjuk minden testvérünket a koncertre és kérjük, amennyiben lehetőségük engedi, kapcsolódjanak be az adománygyűjtő kampányba, mely már elindult – fogalmaztak a közleményben. Felajánlásaikat kétféleképpen tudják megtenni:

  • Utalni a Felsőkrisztinavárosi Plébánia bankszámlaszámára lehet, közleményben feltüntetve, hogy az adományt a székelyudvarhelyi gimnázium közösségének javára szánják. Kedvezményezett neve: Felsőkrisztinavárosi Keresztelő Szent János
    Plébánia
    Számlaszám: 11100104-19818908-36000001 (CIB Bank)
    Közlemény: Adomány Székelyudvarhely
  •  A koncert ideje alatt készpénzzel is lehet támogatni a célgyűjtést. A befolyt összeget hangszerek, játékok vagy a fiatalok mindennapjait érintő tárgyak megvételére, illetve közösségi programok megvalósulásának támogatására fordítjuk.

További részletek a koncert Facebook-eseményénél valamint a Felsőkrisztinavárosi Plébánia honlapján. Hiszünk a közös ima erejében, és hogy együttes erővel segítő kezet tudunk nyújtani!

Iratkozzon fel hírlevelünkre