Hamarosan kezdődik a jegyértékesítés a novemberi Eb-selejtezőkre

Még két mérkőzés van hátra az Európa-bajnoki selejtezősorozatból, a magyar labdarúgó-válogatott pedig igencsak jó pozícióból várja a hátralevő találkozókat.

Marco Rossi csapata ugyanis 14 ponttal jelenleg vezeti a csoportját, amit főleg annak köszönhet, hogy az idegenbeli 2-1 után hazai pályán is legyőzte Szerbiát. Szoboszlaiéknak arra is megvolt az esélyük, hogy már októberben pontot tegyenek minden kérdés végére, de Litvánia ellen kisebb meglepetésre nem sikerült nyerniük.

A litvánok komolyan meglepték a mieinket, a magyar srácok egyszerűen nem találták az ellenszert a játékukra az első félidőben. A második játékrészben már a szebbik arcát mutatta a válogatott, de ez csak arra volt elég, hogy döntetlenre mentsük az összecsapást.

A szurkolók pedig teljes mellszélességgel kiállnak a csapat mellett, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy eddig minden mérkőzésünk szinte teltházas volt. A nagy számban eladott bérletek miatt sokak számára már a szerbek elleni mérkőzésre sem jutott jegy, és hasonló várható majd Montenegró ellen is.

A Magyar Labdarúgó Szövetség közleménye alapján a Szurkolói Klub tagjai november 3-án, feltehetően a szokásos módon 10 órától vásárolhatják meg a jegyüket a Montenegró elleni hazai találkozóra.

A bolgárok elleni idegenbeli meccs értékesítése szintén két héten belül indul, de az MLSZ munkatársai még néhány információra várnak a bolgár szövetségtől, azonban hamarosan pontosabb tájékoztatást adnak majd a szurkolóknak a jegyértékesítéssel kapcsolatban.

A válogatottnak mindössze egy pontra van szüksége a biztos Eb-részvételhez, ezt nagy eséllyel már a bolgárok elleni idegenbeli mérkőzésen teljesíthetik, hiszen legutóbb könnyed 3-0-s győzelmet arattunk ellenük a Puskás Arénában. Ebben az esetben Montenegró ellen már tét nélkül örömfocizhat egyet a nemzeti együttesünk.

A címlapképen Sallai Roland (k) és a litván Vykintas Slivka (b2) a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Litvánia – Magyarország mérkőzésen a kaunasi Dariaus ir Giréno Stadionban 2023. október 17-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Iratkozzon fel hírlevelünkre