Orbán Viktor: A főispánoknak partnerként kell az emberek felé fordulniuk

Megbeszélést tartott az újonnan kinevezett főispánokkal, a Csongrád-Csanád vármegyei Salgó Lászlóval és a Fejér vármegyei Tanárki Gáborral Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban hétfő reggel – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Az eligazításon részt vett Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és György István területi közigazgatásért felelős államtitkár is.

A miniszterelnök szerint kormánya már sokszor bebizonyította, hogy nehéz időkben is képes kezelni a kihívásokat, most is mindent megtesznek családok, a munkahelyek és a gazdaság védelme érdekében.

A főispánok ugyan egy hivatalt vezetnek, de nem hatósági attitűdre van szükségük, hanem partnerségi szellemben kell az emberek és ügyeik felé fordulniuk – idézte a kormányfő szavait Havasi Bertalan.

(MTI)

A címlapképen Orbán Viktor miniszterelnök megbeszélést tart az újonnan kinevezett főispánokkal, a Csongrád-Csanád vármegyei Salgó Lászlóval  és a Fejér vármegyei Tanárki Gáborral a Karmelita kolostorban 2023. szeptember 18-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Iratkozzon fel hírlevelünkre