Nacsa Lőrinc: A magyar családok, pedagógusok és vállalkozások helyett Brüsszel baloldali NGO-kat támogat – VIDEÓ

Brüsszel ahelyett, hogy kifizetné a Magyarországnak járó pénzeket a nemzeti kormány ellen nyíltan tevékenykedő NGO-kat töm ki milliárdokkal – mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője pénteki videonyilatkozatában.

A KDNP frakciószóvivője a Magyar Nemzet oldalán pénteken a témában megjelent hírt úgy kommentálta: elképesztő és mégis igaz. Brüsszel ahelyett, hogy kifizetné a Magyarországnak járó pénzeket, olyan NGO-kat töm ki milliárdokkal, amelyek nyíltan tevékenykednek Magyarország és a nemzeti kormány ellen – fogalmazott. Kitért arra, hogy pénzt kap többek között a Menedék-Migránsokat Segítő Egyesület, a Transparency International, a Társaság a Szabadságjogokért és az Amnesty International is.

Nacsa Lőrinc kiemelte: ezeket a szervezeteket korábban a Soros-birodalom pénzelte, és az elmúlt években az országot érő kihívások esetében soha nem a magyar emberek, hanem a Soros-hálózat álláspontja mellé álltak. Legyen szó akár a háborúról, a brüsszeli szankciókról, gyermekvédelemről vagy éppen a migrációról – sorolta. A KDNP-s politikus szerint a valódi céljuk a nemzeti kormánnyal szembeni aknamunka. A Magyar Helsinki Bizottság ezt be is vallotta – mondta, és idézte a testületet, miszerint központi szerepet játszottak abban, hogy az EU példa nélküli határozottsággal fellépett Magyarországgal szemben.

Mi történik tehát a szemünk előtt?

– tette fel a kérdést a KDNP frakciószóvivője, majd rámutatott: a Soros-hálózat továbbra is aktív marad Kelet-Európában, de elérték, hogy a nekik muzsikáló álcivileket ezentúl Brüsszel fizesse. Nacsa Lőrinc azt mondta, arra kérik Brüsszelt, hogy ne a baloldali szervezeteket támogassa, hanem adja oda végre a magyar tanároknak, családoknak és vállalkozásoknak járó pénzeket.

 

Fotó: Szennyes Krisztián/Vasarnap.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre