Levélben gratulált Orbán Viktor Juhász Hajnalkának

Mint a Vasárnap.hu is beszámolt róla, megszületett Juhász Hajnalka kisfia, Kárpáti Zoltán. A KDNP alelnökének rengetegen gratuláltak, a gólyahír bejelentése az egyik legtöbb interakciót kapott és legtöbb embert elért magyar poszt lett a Facebook közösségi oldalon. Azonban van, amire lehet még a friss anyuka sem számított: Orbán Viktor levélben köszöntötte őt és kisfiát.

„Örömmel értesültem arról, hogy a magyarság egy újabb őrhellyel gazdagodott.” – kezdi levelét Orbán Viktor. A miniszterelnök Jókai Mór egyik regényét emlegeti fel, melynek főhősével névrokon Juhász Hajnalka gyermeke:

Úgy gondolom, ha Kárpáti Zoltán édesanyjának kivételes munkabírásából indulunk ki, no meg persze abból a tényből, hogy már születése előtt sikerült elnyernie a magyar országgyűlés ellenzéki tagjainak rokonszenvét is, biztosak lehetünk abban, hogy Jókai főhőséhez hasonlóan különleges és derék fiatalemberré fog cseperedni

– fogalmazott Orbán Viktor. A kormányfő levelét jó kívánságokkal zárta, a gyermek születéséhez gratulált, valamint az édesanyai és a politikusi teendők összehangolásához sok erőt kívánt. Juhász Hajnalka a küldeményt Facebook-oldalán osztotta meg, a KDNP alelnöke azt írta:

Életem legmegtisztelőbb levele! Részemről mindent megteszek, hogy anyaként és politikusként is méltó legyek gyermekem, hazám és politikai közösségem szolgálatára.

Forrás: Juhász Hajnalka/Facebook
A címlapképen Juhász Hajnalka, a KDNP képviselõje napirend elõtt felszólal az Országgyûlés plenáris ülésén 2020. április 7-én.
MTI/Kovács Tamás

Iratkozzon fel hírlevelünkre