Sátánisták asszisztálnak abortuszoknál

A John-Henry Westen Show epizódjában Zachary Kinggel, egy mára keresztény hitre tért, egykori sátánistával beszélgettek arról, hogyan került kapcsolatba a férfi a Sátán Egyházával és milyen tapasztalatai voltak, míg aktív tagja volt a közösségnek.

Zachary King beszámolója szerint baptista családból származott, így nem nagyon hittek a varázslásban. A férfi elmondta, hogy egy iskolai trükk keretében már gyermekkorában kapcsolatba került a mágiával, tizenkét évesen pedig egy sátánista szervezetbe keveredett.

Elmondása alapján a Sátán Egyházához köthető szövetségben az emberek drogoztak, gyerekpornográfiát készítettek, és azt tettek, amit akartak.

„A Sátán elvisz koncertekre, megengedi, hogy azt egyek, amit akarok, megengedi, hogy azt hordjam, amit akarok, megengedi, hogy bevegyem azokat a drogokat, amiket akarok, megengedi, hogy annyit szexszeljek, amennyit csak akarok. A Sátán mindenre igent mond. Isten mindenre nemet mond. Szóval ki is a rossz fiú?” – magyarázza King.

A férfi a Sátán Egyházának megfelelő módón aláírt szerződés alapján eladta a lelkét az ördögnek és arra törekedett, hogy a szövetség fővarázslója lehessen – ehhez állítása szerint valamivel fel kellett hívnia a figyelmét a sátánnak.

„Az első szövetségemből tudtam, hogy az abortusz felkelti az ördög figyelmét” – mesélte King.

A férfi azt is elmondta, hogy a Planned Parenthoodnál bár tiltják a keresztény tevékenységet, ellenben nem tiltanak más vallási akciókat, így megengedik a sátánistáknak, hogy szövetségi partikra használják a helyszíneiket és jelen legyenek az abortuszoknál.

Azt is kijelenti, hogy a sátáni abortuszok nem mindig a Planned Parenthoodnál zajlanak, de biztonsági okokból minden esetben jelen van orvos és nővér.

King elmondása szerint húsz éves volt, amikor fővarázslónak választották a Sátán Egyházának helyi szövetségében, amelyet tizenkét évig űzött. „146 asszisztált abortuszt csináltam” — mondta a férfi, aki megjegyezte, hogy az ördög nem lerombolni, hanem feldarabolni akarja az egyházakat.

Forrás: lifesitenews.com

A címlapképen 2022. szeptember 28-án Budapesten Az abortusz korlátozása nők elleni erőszak – Tüntess velünk! esemény. Fotó: Vasárnap.hu/Szennyes Krisztián

Iratkozzon fel hírlevelünkre