Gyermekterapeutákat utasítanak arra, hogy titkolják el az „LMBTQ” személyazonosságot a szülők elől

lmbtq, kisgyerek

A Hawaii Egészségügyi Minisztérium azt tanácsolta a Hawaii Egyetem munkatársainak és végzős hallgatóinak, hogy ne dokumentálják azoknak a fiataloknak az „LMBTQ+” státuszát, akikkel együtt dolgoznak annak érdekében, hogy ezek az információk rejtve maradjanak a szülők előtt.

Az egyetem munkatársai és végzős hallgatók számára bemutatott előadáson a Minisztérium a titoktartással kapcsolatban azt hangsúlyozta:

„legyen óvatos azzal kapcsolatban, hogy mit dokumentál – a szülők hozzáférhetnek az információkhoz.”

A Hawaii Egészségügyi Minisztérium azt is megjegyezte, hogy a hawaii kiskorú beleegyezési törvény lehetővé teszi a „14 éves vagy annál idősebb fiatalok” számára, hogy „szüleik vagy törvényes gyámjuk beleegyezése, tudta vagy részvétele nélkül beleegyezzenek a mentális egészségügyi ambuláns szolgáltatásokba.

A képzés arra is figyelmeztetett, hogy a hawaii LMBTQ fiatalokat olyanok vehetik körül, akik szembeszállnak az állam progresszív álláspontjával a szexualitás és a nemi identitás terén, beleértve a vallási vezetőket is.

Beszámolók szerint az előadás az „LMBTQ Safe Spaces” webhelyére mutató linkekkel zárult, amely olyan tartalmakat foglal magában, amelyek támogatják a biológiailag férfiak lánysportokba való bevonását, továbbá tartalmazza az úgynevezett „nemmegerősítő” egészségügyi szolgáltatók névjegyzékét, és útmutatókat a hormonalapú „nemek közötti átmenethez”.

A radikális liberális aktivisták nagy erőfeszítéseket tettek azért, hogy a diákok az iskolákban az újradefiniált nemi hovatartozásukat eltitkolják a szüleik elől, amely a nevelőkből sok helyen ellenérzést váltott ki.

Például Kanadában tüntetést szerveztek olyan irányelv ellen, amely szerint a szülőket nem kell tájékoztatni, ha gyermekük nemet változtat az iskolában. Július végén egy kaliforniai

oktatási testület vezetője azt mondta, hogy halálos fenyegetést kapott, miután segített egy olyan javaslat megalkotásában, amely előírja az iskoláknak, hogy tájékoztassák a szülőket a tanulók ellentétes nemként való azonosítására vonatkozó döntéseikről.

Körülbelül egy hónappal korábban a közép-nyugati államok egy részének pedagógusait videohívás közben kapták el, akik arról csevegtek, hogyan lehet a gyerekek nemi „átmeneteit” titokban tartani a szülők előtt, és hogyan lehet megkerülni az állami törvényeket.

Forrás: lifesitenews.com

A címlapkép forrása: Unsplash

Iratkozzon fel hírlevelünkre