Beismerő vallomást tett az angyalföldi gyilkos

Beismerte T. Róbert, hogy ő verte brutálisan össze, majd szurkálta agyon M. Petrát. Az angyalföldi gyilkost ötnapos hajtóvadászat után kerítette kézre a BRFK. A tettes magával is végezni akart, ám nem mert a Dunába ugrani az északi vasúti összekötő hídról.

Budapest XIII. kerületében, egy Véső utcai társasház egyik bérelt lakásban július 13-án éjjel holtan találták a 27 éves M. Petrát. A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett miatt rendelt el nyomozást, a feltételezett elkövető ellen elfogatóparancsot adtak ki. A hajtóvadászat eredményeként a 35 éves T. Róbertet a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói július 18-án 12 óra 50 perckor a III. kerületben fogták el. Ezt követően a Teve utcai rendőrközpontba szállították, ahol mindent beismert. A kihallgatáson bevallotta, az északi összekötő vasúti hídra ment fel, mert öngyilkos akart lenni, de végül nem merte megtenni. 

Az áldozat, M. Petra néhány hónapja tért haza végleg Olaszországból. A lány két hónappal ezelőtt egy társkereső alkalmazáson ismerkedett meg a férfival, akit úgy jellemeztek a sajtónak az ismerősei, hogy „kifejezetten jó megjelenésű, jól szituált ember, egy mindig közvetlen, kedves srác”. 

A tettes elfogásakor Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő Facebook-oldalán köszönte meg a rendőrök munkáját, és így kommentálta a szörnyű esetet: 

Gyilkosoknak börtönben a helye. 

A címlapképen T. Róbert. Forrás: police.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre