Soltész Miklós: Mindenkinek feladata van a legkisebbtől az aggastyánig

Mindenkinek feladata van a legkisebbtől az aggastyánig, ki-ki vigye el a maga közösségébe a közös feltöltődés élményét, hirdesse az evangéliumot – kérte Soltész Miklós a FeltöltŐ keresztény zenei fesztivál résztvevőitől vasárnap Gyergyószentmiklóson.

A Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a székelyföldi városban a fesztivál részeként tartott ökumenikus istentiszteleten mondott beszédet.

Látjuk, hogy mi van a világban, hogy milyen eszközökkel próbálják a kereszténységet, a nemzeteket háttérbe szorítani, eltiporni. Az a kérdés, hogy mi ezzel fölvesszük-e a küzdelmet, vagy pedig belenyugszunk

– mondta Soltész Miklós.Hozzátette, hiszi, hogy egy-egy ilyen találkozás megerősíti a jelenlévőket abban, hogy mindennap folytassák a küzdelmet, felvegyék a keresztet, és az egyben örömteli és szép is legyen.

(MTI)

A címlapképen Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelõs államtitkára beszédet mond a Felsõkrisztinavárosi Keresztelõ Szent János plébániatemplom megújulása alkalmából tartott gitáros ifjúsági mise után 2022. március 20-án.
MTI/Bruzák Noémi

Iratkozzon fel hírlevelünkre