Sátánizmus elleni imára szólítanak fel a ferencesek 

Mellékelten küldünk egy nagyon fontos üzenetet az angol nyelvű országok koordinátorától, Robert-Joel Cruz atyától a közelgő első nyilvános sátánista találkozóról, amelyet 2023. április 28-30. között tartanak Bostonban. Mellékeljük továbbá Mark O’Connel érsek, a bostoni érsekség segédpüspöke levelének eredeti angol nyelvű szövegét lefordítva, akit Sean O’Malley bíboros bízott meg azzal, hogy válaszoljon a drámai esemény miatt aggódó híveknek – írták a sümegi ferencesek a közösségi oldalukon. 

„Amint ebből a tényből láthatjuk, eljutottunk arra a pontra, amikor a sátánizmus nyíltan a nyilvánosság elé kerül, és ez jelzi a jelen óra súlyosságát”

– tették hozzá. 

Azt kérték, hogy „erősítsük meg válaszunkat az egymással való közösségben a mindennapi szentmise ünneplésével, az Istenszülőhöz való imádságban a Szent Rózsafüzéren keresztül, a Szent Mihály arkangyalhoz, a mennyei seregek vezetőjéhez  való imádságban, valamint az Exorcizmusok Rituáléjának Függelékében (Imák és exorcizmus különleges helyzetekre) felsorolt napi ördögűzésben”, valamint „imádkozunk azért is, hogy ezek a testvéreink és nővéreink, akik az emberiség ellenségének csapdájába estek, ismerve annak valódi kilétét, akit ebben a pillanatban követnek, megnyissák szívüket a Krisztus Szívéből áradó végtelen szeretetnek és lemondjanak a Sátánról, minden művéről és minden csábításáról”.   

A fent említett leveleket a Sümegi Ferences Kolostor közösségi oldalán olvashatják.

Címlapkép: Unsplash.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre