Nacsa Lőrinc: A dollárbaloldalnak most már nincs hova menekülnie a válaszok elől

A „dollárbaloldalt” ismét hazugságon kaptuk, lebuktak, mert kiderült, hogy a dollárok Soros György pénztárcájából „gurultak” a baloldalhoz – mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője szombaton, az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

A frakciószóvivő azt mondta: miközben a „dollárbaloldal” kézzel-lábbal próbálja tagadni, hogy a régi szövetségesektől, Soros Györgytől kapták volna a kampánypénzeket, az igazság lassan utat tör magának

Maga Korányi Dávid, Karácsony Gergely főpolgármester főtanácsadója és a pénzosztást felügyelő Action for Democracy alapítvány „magyarországi helytartója” is tagadta, hogy Soros Györgytől származnának a dollárok. Igaz egy cinkos mosollyal azért hozzátette, hogy őt bizony nem zavarná, ha tőle érkezne a pénz – folytatta a politikus.

Közölte, sajtóinformációk szerint azonban a „dollárbaloldal” külföldi finanszírozása ezer szállal kötődik Soros Györgyhöz: az amerikai pénzek legalább kétharmada a milliárdostól származik.

A „dollárbaloldal” persze ezt végig tagadta, de úgy látszik, hogy ismét lebuktak – mondta Nacsa Lőrinc.

Hangsúlyozta: itt az ideje, hogy a „dollárbaloldal” felhagyjon a hazudozással és válaszoljon három nagyon egyszerű kérdésre: „egész pontosan mennyi pénz érkezett Soros Györgytől; továbbra is áramolnak-e Soros-dollárok a dollárbaloldalhoz és a dollármédiához; végül mit kért cserébe a dollárokért a Soros-féle hálózat?”

„A dollárbaloldalnak most már nincs hova menekülnie a válaszok elől, álljanak elő a farbával” – hangoztatta Nacsa Lőrinc.

(MTI)

A címlapképen Nacsa Lőrinc látható az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) budapesti rendezvényén. Fotó: Szennyes Krisztián/Vasarnap.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre