Transz aktivistával kötött reklámszerződést a Nike – VIDEÓ

A Nike új, jövedelmező reklámszerződést kötött a transznemű aktivistával, Joe Biden támogatójával és a közelmúltban közel 5,5 millárd forintra megbírságolt  TikTok sztárjával, Dylan Mulvaneyvel – írja a Breitbart.

Oli London – akinek saját elmondása szerint felforgatta az életét a transzneműség – a közösségi médiában osztotta meg Mulvaney videóját és ismertette, hogy az aktivista szerződést kötött a sportmárkával, hogy a jövőben ő is reklámozhassa a Nike női sportmelltartóit és nadrágjait.

Oli London azzal tűnt ki, hogy több plasztikai műtétnek is alávetette magát, hogy úgy nézzen ki, mint Jimin, a dél-koreai BTS fiúzenekar tagja. Korábban több Pride eseményen is részt vett. Nem binárisként definiálta magát, aztán 2022-ben pálforduláson esett át, és úgy döntött, hogy áttér a kereszténységre és harcolni fog a gender ideológia terjedése ellen. Bejelentette, hogy vissza akar térni az eredeti énjéhez, aki férfi. Nemrég adta ki könyvét, amelyben azzal foglalkozik, hogy a gender ideológia helyrehozhatatlan károkat okoz az egész társadalomban.

Oli követői közül sokan egyetértettel vele abban, hogy a Nike lépése a nők szörnyű megcsúfolásának újabb megnyilvánulása.

Forrás: Breitbart

A címlapkép forrása: Unsplash.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre