,,Istennel minden lehetséges” – FeltöltŐ Keresztény Zenefesztivál idén is

Június 30. – július 2. között tartják meg a IV. FeltöltŐ Keresztény Zenefesztivált Gyergyószentmiklóson. A szervezők 15 koncerttel, tíz előadással, családosoknak, fiataloknak és gyermekeknek szóló programokkal is készülnek számol be róla a romkat.ro.

A fesztiválon 15 koncertre, 10 előadásra, családos és FIT programokra várják az érdeklődőket, de bárki betérhet elmélyülni az imasátorba is a rendezvény papjához. A motorosok Motoros Töltőre csatlakozhatnak vagy akár élvezhetik a külön férfiaknak szervezett kihívással teli programokat, míg a nők léleksimogató pillanatok részesei lehetnek. A reményt, keresztény értékekbe való kapaszkodást, összetartozást erősíti az idei mottó is: ,,Istennel minden lehetséges”.

A fellépő zenekarok között ott találjuk a rendkívül népszerű Hillsong Londont, Magyarországról pedig Oláh Gergő, Csiszér László, a Four is Five, az Első Lépés, a PZM, valamint a Glory Dicsőítő Zenekar, László Attila a Reménység együttes, az Árvácska, a Band’Ora és a Fundamentum érkezik.

Idén külön figyelmet kapnak a férfiak, akiknek egy kihívást szerveznek a Szent Anna-kápolnánál.

Görgicze Emőke, a Feltöltő Egyesület elnöke bejelentette, hogy elfogadta meghívásukat Böjte Csaba testvér, aki „Uram, tégy engem békéd eszközévé” című előadásával a közalkalmazottakat, pedagógusokat is szeretné megszólítani. Itt lesznek többek között a Bódi tesók, Kozma-Vízkeleti Dániel családterapeuta, ismét előadást tart Uzsalyné dr. Pécsi Rita neveléskutató és Schäffer Erzsébet, a Nők Lapja magazin közkedvelt újságírója is.

Az előadásokon idén jelképes összeg kifizetése mellett lehet részt venni.

Barti Tihamér, a Gyergyó Területi RMDSZ elnöke kiemelte, hogy ez egy hiánypótló rendezvény, ezért is áll szinte kérés nélkül mellé többek között a megyei és a helyi önkormányzat is. „Buzdítok mindenkit, jöjjön el június végén Gyergyószentmiklósra, ahol valóban lehetőség lesz feltöltődésre” – hangsúlyozta Hargita Megye Tanácsának alelnöke.

A fesztivál programjairól bővebben a Feltöltő Egyesület honlapján olvashatnak.

Forrás: Romkat.ro

A címlapkép forrása: Feltöltő Egyesület

Iratkozzon fel hírlevelünkre