Családháló díj: hamarosan jelölhetjük 2022 legjobbjait!

A Családháló Alapítvány idén ismét útjára indítja a nagy sikerű Családháló díjat, amely olvasói szavazatok alapján ismeri el a kiemelkedő teljesítményt nyújtó intézményeket és szakembereket.

A koronavírus sajnos két év kényszerpihenőre ítélte a Családháló díjat, amely idén ismét útjára indul. Szakembereink és a gyermekeinkkel foglalkozó intézmények ugyanis az elmúlt időszakban sem tétlenkedtek, sőt, még több erőfeszítéssel és munkával támogattak minket, szülőket.

Így aztán itt az idő, hogy megkeressük a tavalyi év, azaz 2022 legjobbjait: hamarosan útjára indul a Családháló díj jelölési időszaka, amelyben arra biztatjuk olvasóinkat, hogy nevezzenek meg és terjesszenek fel az elismerésre olyan, általuk ismert és szeretett szakembereket illetve intézményeket, amelyek sokat tettek gyermekükért az elmúlt évben.

Az intézményi és egyéni kategóriák a jelölőlappal együtt kerülnek nyilvánosságra.

A díjazás folyamata a korábbi évekhez hasonlóan változatlan marad: a két körből álló szavazás dönti el, ki kapja meg az elismerést. Az első rész a jelölések leadásából áll, majd ezt követi egy rövid szavazási időszak, mikor a jelöltekre lehet szavazni egy erre létrehozott internetes felületen.

A jelölések legfontosabb része az indoklás, mely alapján a jelöltet felterjesztik a díjra. Nem csupán azért, mert így megismerhetjük a jelölt kiemelkedő munkáját, de azért is, mert szavazategyenlőség esetén a Családháló csapata a történetek alapján dönt a kategória győzteséről.

*** 

A Családháló díjat 2013-ban alapítottuk, azzal a céllal, hogy nyilvános elismerésben részesüljenek olyan szakemberek és intézmények, akik a gyermekekért történő munkájuk során különösen sokat tettek a családokért. A díj erkölcsi elismeréssel jár és az olvasók jelölése és szavazata nyomán, a Családháló csapatának döntése alapján kerül odaítélésre. Az elmúlt, lassan egy évtized alatt a Családháló díj híre a média figyelmének köszönhetően egyre több emberhez eljutott: számtalan megható és figyelemfelkeltő történet, emberfeletti küzdelem kapott kitüntetett figyelmet és méltó elismerést általa, hiszen a díjátadót mindig jelentős sajtóérdeklődés övezi országszerte.

Kiemelt képünk forrása: Csaladhalo.hu – Képszerkesztőség / Adrián Zoltán

Iratkozzon fel hírlevelünkre