Azbej Tristan államtitkár lesz a Morus Vezetőképző Akadémia vendége

A Morus Vezetőképző Akadémia képzése várja azokat a fiatalokat október 27-én, akik aktív közösségi szerepvállalók és szeretnének fejlődni. Az est meghívottja Azbej Tristan államtitkár, a Miniszterelnökség Üldözött Keresztények Megsegítéséért és a Hungary Helps Program Megvalósításáért Felelős Államtitkárságának vezetője.

Gyakorlati és elméleti képzésekkel készül a Morus Vezetőképző Akadémia, amelyek segíthetnek vezetői kompeteciával ellátni a fiatalokat. 

Nem hagyjuk magukra az ártatlanul szenvedőket. Megóvjuk azokat a közösségeket, amelyeket vallási vagy más üldöztetés, erőszak, katasztrófák vagy a migráció hatásai fenyegetnek. Erre kötelez ezer éves keresztény örökségünk, az ebből fakadó erkölcsi kötelességünk, de az emberiesség általános elve is

– emelte ki az eseménnyel kapcsolatban Azbej Tristan. Az est a Batthyány Lajos Alapítvány székhelyén tartják meg.  A képzéseket és a közösségi programokat Budapesten és vidéki nagyvárosokban, egy órás vagy többnapos formában tartják. Részleteket IDE kattintva olvashatnak. 

Forrás: Morus Vezetőképző Akadémia

A címlapkép forrása: Szennyes Krisztián/Vasarnap.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre