Juhász Hajnalka: Mi nők, erősítsük és segítsük egymást a világban

Juhász Hajnalka, a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselője, valamint a párt Nőtagozatának elnöke videóüzenetben köszöntötte a Női érdekképviselet a kereszténydemokráciában című konferencia résztvevőit.

A képviselő emlékeztetett, hogy a Nőtagozat célja olyan csoportok erősítése, amelyek elkötelezettek a keresztény-konzervatív értékrend mellett.

A Nőtagozat által szervezett konferencián a képviselő párizsi útja miatt nem tud személyesen jelen lenni, ahol az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének bizottsági ülése zajlik többek között az Isztambuli Egyezményről.

Juhász Hajnalka kiemelte, hogy fontos megvédeni a hagyományos családmodellt, a női és férfi szerepeket, valamint a keresztény értékrendet, így nem csak a bizottsági jelenlétet, de a konferenciát is jelentősnek tartja.

Fontosnak tartom, hogy „mi, keresztény-konzervatív nők a világban erősítsük és segítsük egymást” – zárta köszöntőjét a képviselő.

A címlapképen Juhász Hajnalka országgyűlési képviselő videóban köszönti a Női érdekképviselet a kereszténydemokráciában című konferencia résztvevőit. Forrás: vasarnap.hu/képernyőfotó

Iratkozzon fel hírlevelünkre