Az Egyesült Királyság hátat fordít a transz-ideológiának

transzgender, mosdóhasználat

Jövő tavasszal végleg bezárja kapuit a brit állami fenntartású transznemű ifjúsági klinika.

Az NHS England a múlt hónapban bejelentette, hogy bezárja a tavistocki nemi identitás klinikát, miután egy jelentés arra a következtetésre jutott, hogy ez

„nem biztonságos vagy nem életképes hosszú távú megoldás” a nemi hovatartozás miatt zavart fiatalok számára.

A Királyi Gyermekgyógyászati ​​és Gyermekegészségügyi Főiskola korábbi elnöke által készített jelentés megállapította, hogy

a betegek „jelentős kockázatnak vannak kitéve” a klinikusok „megkérdőjelezhetetlenül megerősítő megközelítése miatt”.

Nem sokkal ezután egy londoni székhelyű ügyvédi iroda csoportos keresetet hirdetett 1000 család nevében, akiknek „gyerekeit és fiatal serdülőit sürgősen kezelésre vitték”, és ennek eredményeként „életet megváltoztató, és bizonyos esetekben visszafordíthatatlan következményeket szenvedtek el.”

Hiába a per, az áldozatok nem kaphatják vissza, amit elvettek tőlük: lelki békét, termékenységet, szexuális működő képességet és egészséges testrészeket. De hiába a figyelmeztető jelek, Angliával szemben

az Egyesült Államok továbbra is teljes sebességgel halad előre a gender-megerősítő gondolkodással.

Az angliai tavistocki genderklinika intenzív nemzeti vizsgálat középpontjába került, ugyanis az újságírók észrevették, hogy az elmúlt évtizedben húszszorosára nőtt a klinikára irányuló beutalások száma, mintegy évi 250-ről 5000-re 2021-ben. Jogosan vetődik fel a kérdés: miért?

Mint kiderült, az aktivisták parancsára a kiszolgáltatott betegeket vadul kísérletező kezelésbe vonták be, míg a kifogást emelő klinikusokat (később bejelentőket) elhallgattatták.

A hibákból tanulva a brit kormány sokkal óvatosabb a transznemű ideológiával kapcsolatban. Boris Johnson leköszönő miniszterelnök is világossá tette pártja elkötelezettségét a nem biológiai valóságának elismerése mellett.

Ezzel ellentétben a Biden-féle politika teljesen más irányt vett és országszerte egyre több a gender-klinikák száma. A Bostoni Gyermekkórház promóciós videóban hirdet a serdülőkorú nők számára „nem megerősítő” méheltávolítást, illetve a Pittsburgh-i Gyermekkórházban pedig hasonlóan reklámoz a pubertás blokkolók számára.

Forrás: Natonalreview.com

A címlapkép forrása: Unsplash

Iratkozzon fel hírlevelünkre