Fiatal keresztények jelentkezését várják

Augusztus 28-ig várja a 21 és 35 év közötti keresztény fiatalok jelentkezését az Aquinói Szent Tamás Ökumenikus Közéleti Akadémia. A 10 hónapos, költségmentes képzés élményalapú, széles körű ismeretanyagra és a tanulmányi utakra épül. A program egyedülálló szakmai fejlődést és életre szóló élményeket nyújt, és a jelentkezők ösztöndíjban is részesülhetnek.

Az Aquinói Szent Tamás Ökumenikus Közéleti Akadémia felhívása szerint ez a kialakított képzési struktúra a céltudatos, emberi és szakmai kapcsolataikat építeni vágyó jelentkezők mellett olyan fiatal felnőttek számára is szól, akik úgy érzik, elakadtak életük önismeretében, és szeretnék megtalálni valódi küldetésüket.

A képzés egyik fő szempontja a tudás átadása, amit többek között Balog Zoltán teológus, református püspök, Csath Magdolna kutatóprofesszor, az MTA doktora, Kiszelly Zoltán politológus, és Lakner Zoltán Lehel szociológus, szociálpolitikus biztosít.

A program határon túli és belföldi tanulmányi utakkal színesíti az oktatást. A felhívásban kiemelték, a résztvevők olyan közéleti személyek ajánlásaival gazdagodhatnak, amiket a program nélkül csak hosszú évek kitartó munkája után szerezhetnének meg. A bentlakásos kurzuson résztvevő 15 fő a piliscsabai kollégiumban kap majd szállást. Nagy Milán, az Aquinói Szent Tamás Ökumenikus Közéleti Akadémia alumni hallgatója a képzéssel kapcsolatban kiemelte, hogy

így olyan helyekre lehet eljutni, ahová „átlagemberként” nehezen tudnánk, valamint az élmény alapú oktatásnak köszönhetően rendkívül sok ismerettel gazdagodhatunk, miközben sok barátot szerezhetünk”.

Jelentkezés és további információ az Aquinói Szent Tamás Ökumenikus Közéleti Akadémia honlapján: szenttamasakademia.hu

(Forrás: Aquinói Szent Tamás Ökumenikus Közéleti Akadémia)

Címlapkép: Szenttamasakademia.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre