Magyarország ad otthont a legnagyobb nemzetközi konzervatív konferenciának

Conservative Political Action Conference (CPAC) amerikai konzervatív politikai konferenciát 1974 óta rendezik meg az Egyesült Államokban, és olyan emblematikus személyek szólaltak fel eddig a nagyszabású eseményein, mint Ronald Reagan vagy Donald Trump volt amerikai elnökök.

Most hazánk ad otthont a világ egyik legnagyobb konzervatív seregszemléjének a Bálnában, május 19-én és 20-án. Az esemény fő szónoka Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke lesz.

Az Alapjogokért Központ az Amerikai Konzervatív Unióval (ACU) közösen rendezi meg Európában a konferenciát, melyen olyan előadók vesznek részt, mint Tucker Carlson, a Fox News sztárja vagy Candace Owens influenszer, író és Nigel Farage, a brit Függetlenségi Párt volt vezetője, Brexit-kampányarc. A legnagyobb spanyol konzervatív párt, a Vox elnöke Santiago Abascal is beszédet mond, valamint Herbert Kickl Ausztria volt belügyminisztere, az Osztrák Szabadságpárt elnöke is a meghívottak között van.

A rendezvény nem titkolt célja, hogy nemzetközi szinten hangot adjon a hagyományos keresztény értékeknek. A CPAC Hungary oldalán így összegzik a konferencia lényegét: Tudjuk, hogy komoly kihívásokkal nézünk szembe. A CPAC Hungary arra keresi a választ, hogy miként tudjuk megóvni a nyugati civilizációt, a valódi nyugati értékeket, hogyan tudunk szembeszállni a baloldal támadásaival. A jobboldal ráébredt arra, hogy a globális baloldal össztűz alatt tartja a legalapvetőbb értékeinket. A konferencia vezérfonalát az Isten, Haza, Család hármas egysége adja, hiszen meggyőződésünk szerint ez köti össze a valódi konzervatívokat egymással, éljenek bárhol a világon.” 

További részletek a www.cpachungary.com oldalon.

Amerikai konzervatív seregszemle kezdődik – magyar résztvevővel

Címlapkép: Facebook/Alapjogokért Központ


Hirdetés
'Fel a tetejéhez' gomb