Csatornát vált a talkshow: Kokóval indul újra a Sorok között Lutter Imrével

Lutter Imre minden héten új vendéggel beszélget: szerelmek, barátság, hit, közélet, hétköznapi játszmák, küzdelmek, egyéni tragédiák, fantasztikus helyzetek és kulisszák mögötti pillanatok kerülnek fókuszba, miközben a vendég életében fontos verset és annak szerzőjét, a párhuzamos életutakat is megismerjük.

 

Az első adás vendége Kovács „Kokó” István lesz február 21-én, aki most először nyíltan beszél arról, hogyan élte meg, amikor megbélyegezték és bántották, mert kifejezte egykori politikai szimpátiáját, vagy akkor, amikor abbahagyta az ökölvívást. Elmondja, hogyan vesz erőt magán az ilyen helyzetekben Ady Endre versének segítségével és beszél arról is, miként dolgozza fel az öregedést, ami 4 éves kisfia születése óta egyre inkább foglalkoztatja.

A saját fejlesztésű formátum három évadon van túl, és jellegzetessége, hogy megpróbálja szórakoztató módon bemutatni, megéreztetni a nézőkkel, hogy mennyire szorosan kötődik az életünkhöz a költészet. A mindennapok zakatolása közben ugyanis számtalan emberi történet fut el mellettünk, de ha figyelünk, észrevehetjük, hogy mások történetei mennyire hasonlítanak a miénkre. A versekben mindez ott van. S ha felfedezzük, segíteni is képes a hétköznapokban, s rájövünk, hogy nem vagyunk egyedül, s ez a célja a műsornak – vallja az előadóművész, műsorvezető Lutter Imre.

A humoros, máskor mély és érzelemmel teli helyzetek mellett, a beszélgetések végén a vendég történetéhez kapcsolódó verset is láthatják a nézők, filmes formában.

A következő hetekben különleges beszélgetést láthatnak majd a nézők hétfő esténként Lang Györgyivel, Besenyei Péterrel, Szellő Istvánnal, Kálloy Molnár Péterrel, Máté Gáborral, Mikó Istvánnal és Hadas Krisztinával is, de vendég lesz a Sorok között Lutter Imrével műsorában többek között Geszti Péter, Szabó Győző, Pásztor Anna, Rózsa György, Kőbán Rita, Takács Nikolas, Csepregi Éva, Frenreisz Károly, Kálid Artúr és Papp Gergő is.

A soron következő vendéget minden adásban Várkonyi Attila mutatja be. A műsor támogatói, partnerei között a Magyar Versmondók Egyesülete és a Béres Gyógyszergyár Zrt. is ott van.

'Fel a tetejéhez' gomb