RÉTVÁRI ELSŐKÉNT ADTA LE A SZÜKSÉGES AJÁNLÓÍVEKET, SŐT ANNAK HÁROMSZOROSÁT

Egy derűs és igen aktív délelőtt után a jobboldal jelöltjét, Rétvári Bencét támogató aláírásgyűjtés után a Vörösház udvarán gyűltek össze az aktivisták, hogy kivetítőn közösen megtekintsék Orbán Viktor 23. évértékelő beszédét, amely egyben az április 3-i országgyűlési választás kampánynyitó eseménye is volt.

A beszéd elhangzása előtt a többszáz résztvevőt Rétvári Bence köszöntötte, aki örömmel jelentette be, hogy a jelöléshez szükséges ajánlásmennyiség egy óra alatt összegyűlt, és délre már a háromszorosa is megvolt, így a jelöltek közül személyesen elsőként vihette be azokat a választási bizottsághoz, és adhatta át a háromszoros mennyiségű ajánlást. A találkozó idejére egyébként már több mint négyszerese is összegyűlt a FIDESZ irodában, úgyhogy a végén valószínűleg a többszörösét tudja majd a jobboldal leadni.

A képviselőjelölt háláját fejezte ki az aktivistáknak, akik reggeltől ezt a gyors és hatékony munkát elvégezték, és kifejezte személyes meggyőződését, – ami már a januári lencsepartin is érezhető volt, – hogy a csapatban valóban felizzott immár a kampány tüze. „Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki tegnap egy kicsit nagyobb drukkal feküdt le, aztán ma reggel itt volt Vácon nyolc helyszínen, a régió számos településén, ahol a támogatásokat gyűjtöttük. Köszönöm szépen mindenkinek, aki ebben a munkában részt vett, és holnaptól folytatják a további kampányfeladatokat.”

„Csapataink harcban állnak…”
A beszéd elhangzása előtt Rétvári Bence komoly tétben fogadott volna arra, hogy Orbán Viktor miknek nem fogja nevezni majd a magyar választókat:

„A miniszterelnök úr biztosan nem fogja senkire se azt mondani, hogy sötétben tartott, trágyával etetett gomba.

Nem lesz mellette valaki, aki néha lekeveri a hangosítást, amikor olyan kínosat mond, hogy azt ne lehessen hallani.
Biztos nem fogja megsérteni az időseket, a fiatalokat, a fogyatékkal élőket, a határon túli magyarokat.
Biztos nem fog egyetlen egy szemüveges embert sem elküldeni Indiába, ha esetleg valamilyen szemműtétre lenne szüksége.
Nem fogja azt javasolni télvíz idején, hogy fürödjünk kevesebbet, vagy kapcsoljuk le az áramot,
és azt se, hogy a szomszéd kocsijába üljünk, és ne magunk menjünk oda, ahova szeretnénk.
Nem azt fogja mondani a fiataloknak, hogy el lehet innen menni, hanem, hogy adómentesen lehet most már Magyarországon dolgozni.
Biztosan nem fog senkit ostobának, aberráltnak nevezni, mindeközben pedig a szeretetnyelvről beszélni.
És szerintem, ha megkérdeznénk, hogy melyik napon tartja az évértékelő beszédét, akkor lehet, hogy nem töpreng a dátumon, hanem elsőre eltalálná.”

Ha a Facebook-on lenne a szavazás, akkor a jobboldal egy ilyen eredménnyel elégedett lehetne

Egyik vidéki helyszínen a narancssárga pultnál és zöldnél fordított arányban voltak az aktivisták és az aláírók, a szavazás napján egy ilyen képpel is elégedett lehetne a régió jobboldala
A jobboldal további fontos programjaira hívta még fel a figyelmet:

Február 24-én a Váci Polgári Estekre szokás szerint negyedik csütörtök este kerül sor, ezúttal Vitézy Dáviddal találkozhatnak.
Március 15-én a Békemeneten lehetünk együtt.
Március 16-án művelődési házban Gulyás Gergely miniszter úr lesz jelen a jobboldal választási nagygyűlésén.
A miniszterelnöki évértékelő megtekintése előtt a jobboldal jelöltje azzal zárta köszöntőjét, hogy még egyszer megköszönte mindenkinek, aki ma délelőtt hozzájárult ahhoz, hogy végleg kizárjuk annak a lehetőségét, hogy Gyurcsány Ferenc visszakerüljön a hatalomba, és itt is megalapozzuk azt, hogy mind Vácon, mind a 34 településen jobboldali győzelem születhessen. Ma délelőtt sokan sokat tettek ezért. Ennek „jutalma” az lehet, hogy a következő 50 napban még ennek a többszörösét fogjuk segítségként kérni mindenkitől.

E derültséget kiváltó szavak után e napsütötte délutánon a közös együttlétéhez kínált négyféle friss, ropogós Rétvári Rétest, forró teát, valamint egy disznótoros kóstolót.

Rétvári: „a csapatban valóban felizzott immár a kampány tüze…”
Az évértékelő után a régió baráti, bajtársi nagy közössége – amelynek egy része már több évtizede, a zöme idén lesz 20 éve, a további jelentős része 2006-ban ébredve, valamint Rétvári barátságos meghívására nagyon fiatalon és elkötelezetten pár hónapja tagja ennek az élő közösségnek – csak lassan oszladozott, kis csoportokban hosszasan beszélgettek még az asztalok mellett.

***

Vasárnap délutánig egyelőre két jelöltet regisztráltak

'Fel a tetejéhez' gomb