Karácsony Gergely alva járja a várost

Ismét készült egy videó Karácsony Gergelyről, ahogyan szolgálati autójával a buszsávban közlekedik. A zöldpolitkus korábban kifejtette, hogy a dugóban elégedetlenkedők alternatívaként használhatnak tömegközlekedési eszközt is, úgy látszik, ő mégis más kerülőt választott.

Budapest főpolgármestere a videókkal kapcsolatban az Origo megkeresésére korábban azt válaszolta:

„Én nem emlékszem arra, hogy éber állapotban buszsávban közlekedtem volna, nem tartom teljesen kizártnak, hogy ez mégis előfordult.”

Végül a politikus – hogy adjon a látszatra – kiosztott egy fegyelmit a sofőrjének, de úgy látszik, hiába, mert a szolgálati autó ismét tilosban járt – és nem csak a buszsávot illetően. Egy múlt pénteki eseményre érkezve Karácsony Gergely a Móricz Zsigmond körtéren parkolt tilosban.

Úgy tűnik Karácsony Gergelyt hidegen hagyja saját politikája, a lakosoktól elvárja, hogy üljenek a dugóban – vagy szálljanak villamosra-, ő maga nem szándékszik betartani a KRESZ-t.

Kiemelt képünkön Karácsony Gergely főpolgármester érkezik a Fővárosi Közgyűlés rendkívüli, a koronavírus-járvány elleni védekezés erősítéséért összehívott ülésére a Városházán 2020. szeptember 14-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Iratkozzon fel hírlevelünkre