Napelemparkot és autókat kapott az Ökumenikus Segélyszervezet

A Mol napelemparkkal, a Mercarius Flottakezelő és a Pappas Auto személygépkocsikkal támogatja az Ökumenikus Segélyszervezetet. A családok szolnoki átmeneti otthonában tartott sajtótájékoztatón adták át a szervezet vállalati partnerei az adományaikat, a Mol Magyarország 8 milliós támogatásával megvalósult, 66 napelempanelt tartalmazó beruházást, valamint a Mercarius Flottakezelő és a Pappas Auto által biztosított négy személyautót - közölték.

A napelempark a jövőben a 40 embernek otthont adó intézmény teljes energiaellátását fedezi, évente több mint egymillió forint rezsiköltséget takarítva meg az intézmény számára.

A támogatás 11 elektromos fűtőtest beszerzésére is lehetőséget nyújtott – tették hozzá. A Mercarius Flottakezelő és a Pappas Auto adománya pedig nemcsak az autók használatát jelenti, hanem teljes körű flottakezelési szolgáltatással is társul – írták.

Az eseményen részt vett Lévai Anikó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete, a miniszterelnök felesége, Kállai Mária országgyűlési képviselő, Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere, Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója, Sándorné Pólik Róza, a segélyszervezet szolnoki központjának vezetője, Ratatics Péter, a Mol Magyarország operatív működésért felelős ügyvezető igazgatója, Paizs József, a Pappas Auto ügyvezető igazgatója és Rónai-Horst László, a Mercarius Flottakezelő ügyvezető igazgatója – áll a közleményben.

(MTI)

Kiemelt képünkön Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója a családok átmeneti otthonában tartott sajtótájékoztatón Szolnokon 2022. január 17-én. A MOL napelemparkkal, a Mercarius Flottakezelő és a Pappas Auto személygépkocsikkal támogatja az Ökumenikus Segélyszervezetet. Hátul balról jobbra Rónai-Horst László, a Mercarius Flottakezelő ügyvezető igazgatója, Paizs József, a Pappas Auto ügyvezető igazgatója, Ratatics Péter, a MOL Magyarország operatív működésért felelős ügyvezető igazgatója, Gáncs Kristóf, a segélyszervezet kommunikációs igazgatója és Lévai Anikó, a segélyszervezet jószolgálati nagykövete, Orbán Viktor miniszterelnök felesége látható. MTI/Mészáros János

Iratkozzon fel hírlevelünkre!