A siralmas városi összkép, ellentmond a képviselők önfényező dicshimnuszainak Vácon

Miközben egyre-másra önfényező sajtótájékoztatókat tartanak a városházi szivárványkoalíció körzeti képviselői az elmúlt időszakban, a múlt évben elért eredményekről, megvalósított fejlesztésekről, a lakosságnak egyre inkább az lehet az érzése, hogy a hölgyek-urak valamilyen párhuzamos valóságot élnek meg, mert az igazi rögvalóság pusztulás és elhanyagoltság – írja egy olvasónk egy minapi szemléző városjárásának tapasztalatáról.

Olvasónk így folytatja helyzetjelentését:

Ha valaki vasat akar gyűjteni, érdemes felkeresnie a vasútállomásnál lévő kerékpártárolót, ott folyamatosan igen sok elhagyott, rozsdásodó drótszamarat lehet találni. A jelek szerint siralmas látványuk egyáltalán nem zavarja a városvezetőket, a körzeti képviselőt. Tapasztalva ízlésficamukat (lásd: főtéri gagyi körhinta, papundekli házfalak) arra következtethetünk, hogy talán még tetszenek is nekik.

A szemétszállítás hiányosságait is folyamatosan szóvá lehet tenni, borzalmas az összkép, az a látszat, hogy ennek az egyik legfontosabb önkormányzati feladatnak a megoldása meghaladja a Matkovich-csapat képességeit. Az adott körzetek képviselői rendre elfelejtenek tájékoztatást adni változásokról, veszélyekről.

Például épp az orrom előtt zuhant le egy jó adag vakolat egy házfalról a Földváry téren, és jól látható, hogy több más felületről is bármikor leszakadhatnak adagok, de úgy láttam, hogy nem láthattam semmiféle figyelmeztetést kifüggesztve, szerintem egy képviselőnek ilyen

'Fel a tetejéhez' gomb