Az abortuszgyár vezérigazgatója a születésnapját ünnepli – bárcsak ünnepelhetne a sok millió abortált magzat is

A Planned Parenthood csütörtökön jókívánságokkal köszöntötte vezérigazgatóját, Alexis McGill Johnsont a születésnapja alkalmából. Magzatok milliói azonban soha nem ünnepelhetik a születésnapjukat az abortuszlánc „áldozatos” munkája miatt.

Alexis McGill Johnson

Alexis McGill Johnsont köszönti a Planned Parenthood – A kép forrása: Planned Parenthood Twitter-oldala

Fogalomzavarban szenved

„Fantasztikus születésnapot kívánunk Alexis McGill Johnsonnak, elnökünknek és vezérigazgatónknak! A tavalyi év nem volt könnyű, de Alexis egy olyan vezető, akire leht számítani, mint a reproduktív jogok és az egészségügyi egyenlőtlenségek bátor bajnokára. Büszkék vagyunk arra, hogy vele együtt harcolhatunk!” – olvasható a Planned Parenthood Twitter-oldalán.

Bátor bajnok? Büszke harcos? A Planned Parenthood nem először kerül fogalomzavarba a tevékenységével és annak értékelésével kapcsolatban.

Elborzasztó tettek sora

Amit Alexis McGill Johnson és a Planned Parenthood képvisel, az nem más, mint az erőszakos és szükségtelen abortusz. Amellyel ártatlan, meg nem született gyermekek életét oltják ki, megnyomorítva ezzel az édesanyák lelkét és testét is. Ők népszerűsítik a transzneműek hormonkezelését, amely zavarodott tinédzserek tömegeit tereli, soha vissza nem fordítható irányba. A nevükhöz köthető még a második, harmadik trimeszterben végzett, sokszor élve született magzatok, kutatási céllal történő lemészárlása és a szerveikkel való kereskedés is. Őket terhelik azok a botrányos esetek is, mikor „elfelejtették” jelenteni a hatóságoknak, hogy kiskorúakon vagy erőszak áldozatain hajtottak végre terhességmegszakítást. Az abortusztabletták kapcsán kiszivárgott halálesetekről nem is beszélve. A lista hosszú és elborzasztó, de semmiképpen sem ad okot büszkeségre.

 

Ő büszke abortuszszolgáltató

Johnson a Washington Postnak adott tavaly interjút, és arra a kérdésre, hogy mit gondol arról, hogy a cég neve szinte egybeforr az abortusszal, lelkesen azt válaszolta: „Mi egy büszke abortuszszolgáltató vagyunk.” Majd beszélt arról is, hogy a terhességmegszakítás nem olyan dolog, amit az embereknek szégyellniük kellene, sőt biztatott mindenkit, hogy merjék felvállalni az abortusszal kapcsolatos döntéseiket.

Az irány jó, csak merészebb legyen!

Amikor Joe Biden elnök a hivatalában eltöltött első száz napja alatt, 32 életellenes intézkedést hozott – s ezzel minden idők legradikálisabb abortuszpárti politikusa lett –, a döntéseit Johnson kitörő lelkesedéssel üdvözölte. Majd kifejtette, hogy a Biden–Harris-kormány jó úton halad, de még ő még ennél is merészebb politikát várna el tőlük az elkövetkező időszakban.

A büszke élharcos, Alexis McGill Johnson – A kép forrása: The Chritian Post honlapja

Embertelen mészárlás

A Planned Parenthood több mint 8 millió meg nem született babát abortált azóta, hogy az abortusz 1973-ban országszerte legálissá vált. Legutóbbi éves jelentése szerint 2020-ban rekordszámú terhességmegszakítást hajtott végre. Szám szerint 354 871 ezret, ami az Egyesült Államokban végrehajtott abortuszok mintegy 40 százalékát teszi ki. Jelenleg a Planned Parenthood az ország abortuszóriása, és a transzneműek hormonkezelésének második legnagyobb szolgáltatója. Hogy hány etikátlan kísérlethez asszisztált vagy hány darab áldozat tapad a kezéhez, arról sajnos nincs pontos adat.

Nos ezekért a célokért áll ki olyan bátran és rendíthetetlenül Johnson. Ennek az „embertelen mészárlásnak” az élharcosa. Ezekre a tetteire olyan mérhetetlenül büszke.

Bárcsak ők is ünnepelhetnének…

Boldog születésnapot kívánunk a Planned Parenthood vezérigazgatójának, Alexis McGill Johnsonnak mi is.

Csak azt sajnáljuk, hogy az a több millió csecsemő, akit hidegvérrel meggyilkoltak, nem tudnak ott lenni vele, hogy megünnepelhessék!

Minden határon túlmegy a Planned Parenthood elnökének újévi kijelentése

„Merészebb” abortuszpolitikát vár el a Planned Parenthood Bidenéktől

A kiemelt kép forrása: Planned Parenthood Twitter-oldala

Iratkozzon fel hírlevelünkre