Hatodik alkalommal szervezik meg az ifjúsági találkozót Tiszafüreden

Augusztus 4. és 8. között rendezik meg a tiszafüredi katolikus plébánián a 6. Tiszafüredi Ifjúsági Találkozót (Tiszafit). Az idei jelmondat: „Hadd tartsunk veletek, mert hallottuk, hogy veletek van az Isten.” A szervezők testi és lelki eltöltődést nyújtó színes programkínálattal várják az érdeklődőket.

A Tiszafit egy olyan ifjúsági találkozó, ahol a lélek és a test  felüdülése egyformán fontos, ezért olyan programokkal készülnek a szervezők, amelyekkel egyrészt a katolikus identitásukat erősíthetik magukban a részt vevő fiatalok, de a kikapcsolódás és felhőtlen szórakozás révén a testi feltöltődés is helyet kap a találkozón.

Tiszafit 2020 (Forrás: Tiszafit hivatalos Facebook-oldala)

A helyi katolikus fiatalok által szervezett Tiszafitre, elsősorban a 16 és 30 év közötti korosztályt várják, melynek öt napján előadások, szentmisék, keresztút, kiscsoportos beszélgetések, elmélkedések gazdagítják a résztvevők lelki életét. A találkozó szervezői minden évben megpróbálnak maradandó élményt nyújtani a résztvevőknek. Idén a szombat esti koncert lesz a Tiszafit csúcspontja.

A szervezők elmondása szerint a rendezvénysorozat célja, hogy megerősítse a fiatalokat a mindennapokban a keresztény értékek mentén, és útmutatást adjon az Isten felé vezető úton, illetve lelkesítse őket, hogy hazatérve hitvallóként tegyenek tanúságot Krisztusról.
 

Iratkozzon fel hírlevelünkre