Gulyás Gergely hazugságon kapta Karácsony Gergelyt

Lebukott a főpolgármester, álhíreket terjesztett az oltások hatékonyságával kapcsolatban.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a közösségi oldalára feltöltött bejegyzésben kiemelte, hogy a SOTE kutatása egyértelműen igazolja: valamennyi Magyarországon engedélyezett vakcina 96 százaléknál nagyobb hatékonysággal nyújt védettséget a koronavírus ellen.

„A főpolgármester hazugságai lelepleződtek. Karácsony Gergelynek a Gyurcsány Ferenc kegyeiért folyó harcban semmi nem drága. Politikai célból hetek óta kelt minden alap nélkül félelmet azokban a magyar emberekben, akiket kínai vakcinával oltottak be”

– hangsúlyozta.

A miniszter szerint mostanra egyértelműen kiderült: a főváros által alkalmazott „vizsgálat” csak az emberek becsapására alkalmas, a védettség felmérésére nem. A SOTE kutatása igazolja, hogy a Karácsony Gergely által a védettség hiányával megtévesztett emberek 88 százaléka is védett.

Gulyás Gergely kiemelte: összességében valamennyi Magyarországon engedélyezett vakcina, így a Sinopharm vakcinája is 96 százaléknál nagyobb hatékonysággal nyújt védettséget a koronavírus ellen.

„A főpolgármester kevesebb mint két év alatt a fővárosban Európa legnagyobb közlekedési dugóit állította elő, aggasztó a köztisztasági helyzet, Budapestet újra elárasztották a hajléktalanok”

– emlékeztetett a miniszter, majd hozzátette: Karácsony Gergely ahelyett, hogy a saját maga által okozott problémákra keresne megoldást, a beoltott és védett emberekben igyekszik félelmet kelteni, hogy ezzel is a kormányt rágalmazhassa. A főpolgármester bocsánatkéréssel tartozik.

(Magyar Nemzet)

 

Pfizer: szükség lehet harmadik oltásra

Szükség van magyar vakcinagyárra?

 

Kiemelt képünk forrása: MTI

Iratkozzon fel hírlevelünkre