Magyar ateisták égő templomokat ugrálnak körbe

Azt mondhatnánk, az ég óvjon mindenkit Magyar Ateista Társaság Facebook-csoportjától, aki viszont mégis oda téved, elég hamar szembesülhet azzal, milyen hideg racionalitás uralkodik ott, rideg érzelemmentesség, hiszen véletlenül sem szeretnék érzelmi síkra terelni a vallásosság kérdését, elvégre az pont a másik térfél fő fegyvere. Ugye…?

Egyik nap az alábbi képpel fogadta az arra tévedőket a csoport:

Az Ateista Társaság elnökeként, valamint a csoport adminjaként Waldmann Tamás, nemhogy azt nem tartotta kifogásolhatónak, hogy nyílt kereszténygyűlölet folyik a csoportjában, de ráadásul az olcsó hangulatkeltéssel is jónak érezte megtetőzni a dolgot.

Azzal viszont Waldmann nem vádolható, hogy fel sem merült a poszt törlésének lehetősége, hiszen semmiféle nyomás nem késztette őt erre. A Facebookon ugyanis jelentve lett az eset, amire az a válasz érkezett, hogy mivel a posztban és kommentekben foglaltak nem ellenkeznek az oldal közösségi alapelveivel, ezért nem áll módjukban eltávolítani a bejegyzést. A Facebook hozzáteszi, hogy bár ennek ellenére sérthet minket a bejegyzés, de még mindig megtehetjük, hogy letiltjuk a bejegyzést kirakó személyt.

Köszönjük szépen…

 

Kiemelt képünk forrása: Tollebild

Iratkozzon fel hírlevelünkre