Orbán Viktor halálát kívánta Konok Péter | VIDEÓ

Mindezt a Magyar Hang Kötöttfogás című műsorában.

Aki figyelemmel kíséri a magyar közélet eseményeit, minden bizonnyal találkozott már Konok Péter nevével. A vállaltan szélsőbaloldali történész rendszeres szereplője az ATV Öt, valamint a Magyar Hang Kötöttfogás című műsorának, de némely Facebook-bejegyzésével is tízezreket szokott elérni.

Habár a megmondóembert eddig sem kellett félteni, a Kötöttfogás legújabb, a YouTube-ra csütörtök este feltöltött adásában

átlépett egy határt.

A műsor 21. percében ugyanis, amikor Szalma Botond (volt KDNP-s, újabban a baloldal kegyeit kereső politikus) sajnálatát fejezte ki, hogy szerinte mennyire elszigetelődött Orbán Viktor a nemzetközi térben, Konok Péter a következő megjegyzést tette:

„Szerintem meg dögöljön meg.”

Az elhangzottak Szalma Botondot is meglepték, aki szemmel láthatóan nem nagyon tudta hova tenni beszélgetőtársa szavait. 

 

Pedig nem ez az első eset, hogy egy baloldali közszereplő a magyar miniszterelnök halálát kívánja. Tavaly novemberben az ismert DK-s provokátor, Homonnay Gergely a Facebookon azt írta

„Ahogy az Ozban a gonosz boszorkány halálát várták, úgy várom Orbánét is, és pezsgőt fogok bontani, ha megdöglik.”

Homonnay akkori bejegyzése ráadásul csupán néhány nappal azután született, hogy példaképe, Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán arról értekezett, hogy a „szeretet nyelvén” politizálna.

 

 

Horváth Tamás

 

Kiemelt képünkön Konok Péter. Forrás: YouTube

Iratkozzon fel hírlevelünkre