Anyák napja az egyik legkedvesebb ünnepünk

Anyák napja az egyik legkedvesebb ünnepünk, hiszen édesanyánk szeretete meghatározó élménye és alapja egész életünknek. A bizalom, a hála, a megbocsájtás, a figyelmesség, az önzetlenség képessége mind ebből az első kapcsolatból ered - áll a közleményben.

„A gyermekekért érzett felelősségük és odaadásuk alapjaiban határozza meg társadalmunkat, legalapvetőbb közösségeinket: családjainkat” – írja a közleményben Dr. Simicskó István, a párt frakcióvezetője.

„Világszinten is egyedülálló az a magyar kormányzati erőfeszítés, ahogy a családokat támogatjuk. Az első házasok kedvezménye, az otthonteremtést segítő CSOK és a babaváró hitel mellett legújabban a csecsemőgondozási díj megemelése is azt a célt szolgálja, hogy a gyermeket vállalók kiszámítható körülmények között éljenek.”

– áll a közleményben.

Mint a frakcióvezető írja: „Nekünk politikusoknak az a dolgunk, hogy mindent megtegyünk azért, hogy a magyar családok jövője és kilátása minél gondtalanabb legyen. Segítsük ezt a valódi szeretetközösséget, a szülőket, s különösen az édesanyákat. Egész társadalmunk érdeke, hogy a felnövekvő nemzedék jól működő, érzelmileg kiegyensúlyozott, boldog családokban nőjön fel. Ennek alapjai az édesanyák, akiknek az életünket köszönhetjük, és akiknek odaadó szeretetéért nem tudunk elégszer köszönetet mondani. Most, a világjárvány kapcsán is megtapasztalhattuk, hogy a nagymamák, édesanyák családban és a munkahelyükön való helytállásáért nem lehetünk elég hálásak nekik!”

 

(MTI)

Kiemelt képünk forrása: Pixabay

Iratkozzon fel hírlevelünkre!