Szilvay Gergely: Aki nem fogadja el a szélsőbalt, azt kirekesztik

Szilvay Gergely, a Mandiner főmunkatársa az Abszolútban!

Szilvay Gergely


Az Abszolút friss adásában Szilvay Gergely volt Földi-Kovács Andrea műsorvezető vendége. Szó esett a 21. századi karataktergyilkosságokról, a szivárvány- és klasszikus családmodell megítéléséről, valamint a liberális világrend relativizáló magatartásáról is. Ezt nézzék!

A genderelmélet kritikája című könyv szerzője úgy látja, a szélsőbalos ideológiákat megtagadó emberek a kirekesztés áldozatai lesznek. Azok a szervezetek, mint például a Szivárványcsaládokért Alapítvány, akik egyébként szociológiai ténynek állítják be a normalitást messze alulmúló, érzékenyítő kampányukat, többletjogokat adnak bizonyos társadalmi csoportoknak, szubkultúráknak, akiknek egyébként minden olyan joga megvan, ami a többségnek is megadatott. Ezáltal hátrányosan különböztetik meg a többségi társadalmat.

A Mandiner főmunkatársa ugyanakkor elmondta: az LMBTQ-mozgalmaknak létezik egy kommunikációs bibliája, amelynek egyik markáns pontja, a melegeket ellenző társadalmi szereplők kezelése. A „meleglobbi-lexikon” – melynek alcíme egyébként A hetero Amerika átalakításának folyamata – nyíltan kimondja, hogy

az ellenzőket bigottnak, rigorózusnak, a Ku-Klux-Klán követőinek, szélsőjobboldalinak, lemaradottnak kell beállítani, nem szabad őket szerethető emberként bemutatni.

Az eszköz a lejáratás

A lobbi áldozata többségi társadalom, a háttérben használt kommunikációs stratégiájuk pedig az, hogy elkezdenek „buzizni”: „aki őket kritizálja, arról elkezdik terjeszteni, hogy meleg, vagy legalábbis látens homoszexuális”.

Szilvay elmondta; a liberális világrend tudományos tényeket relativizál. Ezek a szervezetek tudósokat, cikkeket, tudományos munkákat lehetetlenítenek el, amiért azok álláspontja nem egyezik az övékkel, vagy épp olyan világhírű pszichiátereket állítanak be tudománytalan kóklernek, mint Kenneth Zucker, vagy Paul McVeigh.

Szilvay Gergely hozzátette: „minden egyes sejtünk vagy férfi, vagy női sejt. Az agyunk férfi, vagy női agy, a tudósok 95%-os pontossággal meg tudják mondani egy agyról, hogy az férfi, vagy női. A csontstruktúránk is női, vagy férfi. Az igazságügyi szakértők, ha találnak egy gyilkosság helyszínén csontmaradványokat, meg tudják állapítani az illető nemét. Az agyunkat, minden sejtünket nem tudjuk átműteni.”

Hangsúlyozta: „a különböző együttélési formák nem egyenlőek a család fogalmával, a klasszikus család a többihez képest tökéletesebb és teljesebb, érzelmileg is többet ad mindenkinek.”

„A gyümölcséről ismerszik meg a fa. Érdemes nagy folyamatokat nézni a világban, és érdemes nem egyértelmű, de világos jelekre is figyelni” – tette hozzá Szilvay Gergely.

 

Földi-Kovács Andrea műsorának korábbi adásait itt találja. Az Abszolútról írt cikkeinket ide kattintva olvashatja.

Iratkozzon fel hírlevelünkre