A baloldal bizonytalanságot és félelmet kelt az emberekben

Emberéletekkel játszik a Demokratikus Koalíció, amikor politikusai egy újabb ürügyet keresve próbálnak figyelemhez jutni. Bizonytalanságot és félelmet keltenek az emberekben, amikor közleményükben megkérdőjelezik egyes vakcinák használhatóságát – hívta fel a figyelmet közleményében Simicskó István.

A KDNP frakcióvezetője közölte, a baloldali politikusok levélben fordultak Kásler Miklós miniszterhez, hogy az általuk vezetett kerületekben kizárólag az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott oltóanyagot alkalmazzák. Mint fogalmazott,

ezzel ismét hátráltatják a járvány elleni védekezést, és közvetetten a gazdaság újraindítását is.

„A magyar kormány számára elsődleges az emberi élet védelme, csak megbízható, a magyar hatóságok által szigorú előírások mentén ellenőrzött oltóanyag használatát engedélyezi. A baloldali politikusok nemcsak a kormány intézkedéseit, hanem a hónapok óta emberfeletti munkát végző virológusok, gyógyszerészek és tudósok szakértelmét és elkötelezettségét is megkérdőjelezik” – fogalmazott Újbuda országgyűlési képviselője. Szerinte

a Gyurcsány-párt aszerint változtatja véleményét, ahogy az érdekei kívánják,

miközben a baloldal politikusaitól etikailag megkérdőjelezhető lépések sorát láthatjuk nap mint nap. Leszögezte: az emberélet nem lehet politikai haszonszerzés eszköze. Ezért felhívják a baloldal figyelmét, hagyjon fel az emberek egészségét veszélyeztető játszmáival.

MTI

(Kiemelt képünkön: Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetője reagál Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalására az Országgyűlés idei első ülésén 2021. február 15-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Iratkozzon fel hírlevelünkre