Azok támadják Novák Katalint, akik szerint a gyerekekért élni alsóbbrendű, mint a pénzért

Kiállunk Novák Katalin mellett. Kiállunk, mert egy mesterségesen gerjesztett hisztériakampánnyal támadják. A támadók célja, hogy a kizárólag gyermekükért élőket ostobáknak, kevésbé értékesnek mutassák be.

Formálisan a nők egyenlő méltóságára hivatkoznak, amivel minden józan ember, így Novák Katalin és mi is egyetértünk. Ezt az Alaptörvény is rögzíti. De ez csak a „csali”, a „csomagolás” – a tényleges cél az, hogy a karriert, a fogyasztást, azaz a pénzt értékesebbnek fogadtassák el a közvéleményben, mint a gyermeknevelést. Ezt a világnézetet ismerjük, ez a materializmus, az anyaghit. Hívták már marxizmusnak, most épp gender a neve.

Mi viszont Istenben és az életben hiszünk.

Az élet a legértékesebb és legcsodálatosabb dolog a földön. Aki nem így gondolja, azt mi mindig türelemmel fogadjuk. Mindenki úgy él, ahogy akar, ők is, mi is. De azt nem tűrhetjük, ha ők megtámadják azt, aki velünk együtt a gyermeki életet helyezi élete középpontjába. Ma a minisztert, holnap minket, holnapután Téged.

Je suis Novák Kata!

 

Kapcsolódó, olvasásra ajánlott írásaink:

Miért fáj nőnek lenni?

Novák Katalin újabb részleteket ismertetett az otthonteremtési programról

Több gyermekes család jut kamattámogatással hitelhez

Kiemelt képünkön: Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár bemutatja a kelengyecsomag tartalmát a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházban 2020. június 5-én. Kelengyecsomaggal segített hátrányos helyzetű régióban élő családokat a kormány az ózdi, a salgótarjáni és a bátonyterenyei járásban. Fotó: MTI/Komka Péter

Iratkozzon fel hírlevelünkre