A KDNP továbbra is kiáll a családok és a magyar nemzeti hagyományok mellett 

A Momentum Facebook bejegyzése szerint nagy szükség lenne az óvodások és a kisiskolások között az LMBTQ emberek iránti érzékenyítésre, például "megfelelő" mesék megismertetésével, játékok és tornaórák szervezésével.

A hagyományos mesék a mai napig életre tanítanak, a meseolvasás a legjobb módszer a gyermekeink érzelmi intelligenciájának fejlesztésére.

Benedek Elek, Illyés Gyula, Lázár Ervin, Andersen vagy a Grimm fivérek meséit a Momentum kidobná vagy meghamisítaná, pedig ezen nemzedékek nőttek fel – áll a kormánypárt közleményében.

A KDNP közleményében kihangsúlyozta, hogy számukra a családok és a gyermek az első! A gyermekeknek joga van egy anyához és egy apához, ezért nemet mondanak a momentumos ideológiai befolyásolásra!

A Momentum politikai haszonszerzés miatt képes lenne a legvédtelenebbek, a gyermekek befolyásolására.

Oda jutottak, ahová korábban szellemi elődeik a kommunisták. A végső céljuk elérése érdekében, a múltat végképp el akarják törölni.

1000 éves keresztény kultúrát dobnának sutba, eltörölnék nemzeti hagyományainkat és még a gyerekek meséit is átírnák!

Magyarország az elmúlt 1000 évben sok birodalmi törekvést és pusztító ideológiát is túlélt azzal, hogy ragaszkodott saját függetlenségéhez és hagyományaihoz.

Mi is ezt tesszük, mert hisszük, hogy Magyarország úgy lehet a 21. század nyertese, ha ragaszkodik a hagyományaihoz, nem pedig ha feladja azokat – zárta közleményét a KDNP.

(MTI)

Kiemelt képünk forrása a Unsplash.com.

Iratkozzon fel hírlevelünkre