Haverok, buli, kereszténység: HEGY újratöltve!

Gólyatábor, buli, haverok - kereszténység, hit, erkölcs: e szavak alapján két különálló világra gondolhatnánk, azonban ez nem így van. Sőt, talán Isten akarata is az lenne, hogy egy olvasztótégelyben éljük át mindezeket.

Mulatozzunk önfeledten, élvezzük az életet és mindeközben Istent is engedjük be szívünkbe! A gimnáziumból kikerülve, érettségijét frissen lobogtatva indul neki a nagybetűs életnek a sok fiatal. Bár egy időszak lezárult számukra és a barátok közül is sokan más és más hivatást, egyetemet választanak, de az együtt átélt élmény és a hit biztosan összeköti majd őket továbbra is. 

Keresztényként gólyatáborba menni talán nem is olyan egyszerű feladat.

Nem kis kihívás a gólyák számára olyan közeget találni, ahol hasonló értékrend és mentalitás alapján folyik a szórakozás. 

A HEGY keresztény gólyatábor pont ilyen, amit már 2008 óta rendeznek meg és töretlen népszerűségnek örvend a fiatalok körében. 

A tábor sokszínű programlehetőséget nyújt a résztvevőknek, lesz például borkóstolás, sportversenyek és egy izgalmakkal teli esti bál is. Ezeken túlmenően a közösségformálás hatalmas szerepet játszik már a kezdetek kezdetén, hisz a gólyák kiscsoportokba rendeződve ismerhetik meg mélyebben is egymást, illetve a gazdag előadások témáiba közösen áshatják bele magukat. Mivel a szervezők maguk is különböző egyetemekre és szakokra járnak, így minden kíváncsi kérdésre és fontos információra választ kaphatnak a frissen érettségizettek, valamint számos keresztény közösség is bemutatásra kerül, ahová akár a tábor végeztével csatlakozhatnak. 

Ha szeretnél felejthetetlen élményekkel és akár egy örökre szóló közösséggel gazdagodni, a HEGY-en a helyed! Ne feledd:

egyetemistaként is lehetsz vallásos, nem vagy egyedül a hiteddel!

Idén Bodajkon kerül megrendezésre a HEGY Keresztény Gólyatábor, melynek időpontja: 2020.08.06. – 2020.08.10. További infók a honlapon találhatók, jelentkezni pedig itt tudsz. Kövesd a HEGY-et az Instán és Facebook-on is! 

Iratkozzon fel hírlevelünkre