A német rendőrség behódolt az erőszaknak és az idegen kultúrának

Egy ország végét általában az jelenti, hogy ha az államhatalmat képviselő és védő rendfenntartó erők nem képesek többé végrehajtani a küldetésüket és eluralkodik a káosz. Bár Németország itt még nem tart, a folyamat ebbe az irányba halad.

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő fedezte fel és osztotta meg Facebook-oldalán azt a képet, amely sokkal többet mond el, mint azt elsőre gondolnánk. A fotón az látható, ahogyan a kölni

Black Lives Matter tüntetés egyik afroamerikai résztvevője előtt három német rendőr térdel bűnbánó arccal.

A képhez fűzött kommentárjában Georg Spöttle arról ír, hogy a rendőrségi szóvivő szerint ez kollégái spontán megnyilvánulása volt, amellyel elítélték a rasszizmus minden formáját. 

Nézzék meg Önök is a biztonságpolitikai szakértő bejegyzésében látható fotót!

Egy kis reggeli vérnyomás serkentő…Kölni rendőrök letérdeltek egy Black Lives Matter aktivista előtt egy nem…

Közzétette: Georg Spöttle – 2020. június 15., hétfő

Nem tudom, hogyan ítélik meg, de számomra ez a kép sokkal többről szól. Véleményem szerint 

a nyugati civilizáció idegen kultúrákhoz való viszonyát mutatja be.

Látják a jobb oldali rendőr tekintetében a rémületet? Látják a lenézést a „No justice, no peace” feliratú dzsekit viselő tüntető arcán? Teljes alá-fölérendeltségi viszony rajzolódik ki, és nem a rendfenntartó erők, nem a többségi társadalom javára.

Ebben a fotóban benne van minden, amire számíthatunk a következő években, ha a nyugati mainstream nem változtat a hozzáállásán, a politikai alapvetésein.

És még néhány megjegyzés, amelyek közül néhányra Georg Spöttle is utal a bejegyzésében. Egy rendőr nem politizálhat munka közben, nem fejezheti ki a véleményét, még akkor sem, ha azokkal áll szemben, akikkel egyetért. A karhatalom képviselője a rend védelmére, az adott ország alkotmányára esküdött fel, így egyetlen dolga van: betartani és betartatni a törvényeket és megbüntetni azokat, akik megszegik azokat.

Ezt a három rendőrt a feletteseiknek nem mentegetniük kell, hanem azonnal elbocsátaniuk, hiszen nem végezték rendesen a munkájukat. A hivatás szót esetükben már le sem merem írni.

Persze annak is üzenetértéke van, ha ez a három rendőr alkalmazásban marad. És nem, nem az az üzenet, hogy a német rendőrség nem rasszista. Ezt tudjuk magunktól is, tudja mindenki, ezt nem kell bizonygatni. Nem rasszista államnak ugyanis nem lehet rasszista rendőrsége. Az üzenet az, hogy Németországnak olyan rendőrsége van, amely letérdel, behódol a rendbontóknak és az idegen civilzációból érkezőknek. Ebből pedig az következik, hogy 

a német rendvédelem gyenge. És ha a német rendvédelem gyenge, a német állam is gyenge.

Továbbmegyek… Ha a rendvédelmet valahol felszámolják, ahogyan ez néhány amerikai városban megtörtént, magát az államot számolják fel. A balliberális médiában pedig ezt világszerte szimpátiával figyelik, itthon is „különös társadalmi kísérletként” hivatkoztak rá.

Mi ne féljünk kimondani: aki a rendőrséget, vagy bármilyen, az állam hatalmát védő fegyveres testületet felszámol, az nettó hazaáruló. Sajnos nekünk, magyaroknak már vannak ilyen tapasztalataink 1919-ből.

És hadd hozzak ide még egy fontos szempontot! Vajon mit üzen ez a kép az Afrikában és Ázsiában várakozó milliós migránstömegnek? Mi történik, miután megérkeznek Európába, ha útközben, vagy útnak indulás előtt látták ezt a képet? Hogyan viszonyulnak majd a többségi társadalomhoz, a törvényekhez és azok állítólagos őreihez? Ha a nyugat így folytatja, a most látott káosz még csak a kezdet.

Kiemelt kép forrása: Pixabay

Iratkozzon fel hírlevelünkre