Az Eucharist a „Te vagy az élet” című vadonatúj dalával érkezik!

A Gável fiúk minden jel szerint új stílussal kacérkodnak. A diszkós alap azonban nem fedi el a valós üzenetet, sokkal inkább olyan nyelvet alakít ki, amely utat talál a célközönségéhez. „Savazzák a szavakat, a mattot kapott agyamat bénítják” – hangzik a lendületes dal  szójátéktól sem mentes felütése, amely abszolút mai jelenségre reflektál.

– Egyszer helyettesíteni kértek meg egy iskolai hittanórán. Nem volt ez idegen terep számomra, hiszen hitoktatóként is végzem a szolgálatomat. Ezeken az órákon azonban azt vettem észre, hogy miután tisztáztuk a diákokkal a szavak eredeti jelentését, egyre jobban kivilágosodott bennük valami az Istennel való élettel kapcsolatban. Jézus az út, az igazság és az élet. Ez a dal a szívemben azoknak a fiúknak és lányoknak íródott, akiket félrevezettek, és ezért egy teljesen hamis világban élnek, pedig a szívük mélyén vágynak Istenre! – mondta el a vasárnap kérdésére Gável András, aki a szám szövegét szerezte.

Szombaton este lehetőségünk van közösen énekelni, hogy Jézus nekünk az élet! Aki teheti, kapcsolódjon be az Eucharist új, Gável Gellért által szerzett dalának premierjébe a Pengetőn!


Hirdetés
'Fel a tetejéhez' gomb