Lámpavasra kívánná a kormánytagokat a Momentum ifjú politikusa

Érdekes, hogy miközben az ellenzék hangadói rendre békességre szólítanak fel, ők maguk mindig valami lámpavasnál lyukadnak ki…

Szarvas Koppány Bendegúz, a Momentum politikusa tegnap kiposztolta a 24.hu „Anyám lelkileg összetört” – így megy a kórházak kiürítése című (nem mellesleg: durván pánikkeltő) cikkét. A felvezető szövegben pedig a következőket írta:

„Nehéz erre szalonképesen reagálni, inkább csak úgy fogalmazok: megdolgoznak a fiúk a lámpavasért”.

Különös jelenség, hogy miközben az ellenzék hangadói rendre békességre szólítanak fel, illetve kritizálják a kormányt annak harcias beszédmódja miatt, ők maguk valahogy mindig lámpavasaknál és akasztásoknál, diktátorozásoknál és hitlerezéseknél, vagy éppen a miniszterelnököt „fejbe lőtt állapotban” ábrázoló képeknél kötnek ki. Gratulálunk!

Ráadásul – figyeljük csak meg – a momentumos politikus, mint jelzi is, erősen visszafogja magát, sőt mintegy „szalonképes” (!) üzemmódra vált, amikor lámpavasat emleget!

Vajon mi lenne, ha nem volna ilyen szelíd és engedékeny – majdhogynem jóakaratú…?

A korábban a DK színeiben politizáló Szarvas Koppány Bendegúznak egyébként – mint a Mandiner írja – korábban is voltak már magaviseleti-dühkezelési problémái:

„2018 decemberében egy Országház előtti tüntetésen a rendőröket dobálta, és könnygázt is fújt feléjük.

Akkor a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt gyanúsítottként hallgatta ki a momentumos politikust.”

 

Kiemelt képünk forrása: Mandiner

Iratkozzon fel hírlevelünkre