Jézus ismét eljön a Földre – Somogyi Tibor a Vasárnapnak

Somogyi Tibor, a Te Deum zenekar vezetőjeként rendszeresen Isten dicsőítésében él. A Cor et Lumen Christi Közösség imaalkalmainak állandó csapataként gyakorta láthatják Isten országának jeleit. Az énekes szerint karácsonykor nagyon fontos, hogy újra igent tudjunk mondani Isten akaratára.

A karácsony egy hatalmas „igen”-t hordoz magában. Ahogy a Megváltó születésének isteni tervével kapcsolatban Jézus, Mária és József is igent mondott az Atya akaratára, úgy nekem is igent kell mondanom mennyei Atyám akaratára.

Nincs fontosabb annál, mint hogy az én személyes életemben eljöjjön az Atya országa. Ezért mondok igent újra és újra Isten akaratára. Azért imádkozom, hogy Isten szeretettel megalkotott terve – amit már akkor eltervezett, amikor még meg sem születtem – beteljesüljön az én életemben.

A Megváltó születésének ünneplésén túl karácsonynak van még egy üzenete: tudnom kell, hogy Jézus ismét eljön a földre. A „Vőlegény” visszatér, ezért fontos, hogy a lámpásom tele legyen olajjal, és addig is úgy éljek, hogy életem minden percében örömmel és igazi vággyal a szívemben tudjam imádkozni: „Marana tha! Jöjj el, Uram!”.

Somogyi Tibor, a Te Deum zenekar vezetője

Fotó: Pixabay

Kapcsolódó írásunk:

Somogyi Tibor: Isten a rozsdás vascsövön is tud tiszta vizet folyatni!

Iratkozzon fel hírlevelünkre