Gendersemleges mosdókon csámcsog az internet

Mint kiderült, az elenyésző, ámde hangos kisebbség újabb agymenésének még az se örül, aki igen. És hol vannak mindeközben a feministák?

A Veszpresszó nevű veszprémi híroldal gyönyörűen lehúzza a WC-n a szép, magyar népet, besúgóknak és kicsinyes feljelentgetőknek állítva be minden olyan állampolgárt, aki veszi a bátorságot és merészel egyet nem érteni azzal a döntéssel, amely miatt a genderszemlélet egyetlen identitászavaros tinédzser kérésére betenné a lábát az iskolába.

A Lovassy László Gimnázium egy olyan rendszer előszobájába lépett be az iskolai mosdóhasználat terén, amely még az oly’ toleráns Nyugat – jelen esetben Anglia – női társadalmában is kezdi kiverni a biztosítékot.

A történet röviden: a gimnáziumban a mozgáskorlátozottaknak szánt mosdóra helyezték ki a gendersemleges táblát, így feloldva diákjukban a WC-használat és az átöltözés miatt kialakult feszültséget. Az ügy szélesebb körben negatív visszhangra talált és el is jutott a körzeti – egyébként fideszes, tehát a balliberális sajtóban amúgy is közutálatnak örvendő – parlamenti képviselőig, aki közbenjárt, így az iskola vezetősége végül levetette a táblát. Ez most másoknak szúrja a szemét, így megint politikai kérdést kellett csinálni egy iskola magánügyéből, mondván a Fidesz nem bírja ki, hogy ne szóljon bele mindenbe, az ostoba fideszes agyhalottak meg nem bírják ki, hogy ne éreztessék a befolyásukat, mikor alattuk a szekér s a többi…

Egyedül azt nem értem, hogy azok a véresszájú kommentelők és hőbörgők, akik nekifutásból gendersemleges táblákat pattintanának ki minden mosdó ajtajára és akik olyan rettentő provokatív állításokat tudnak mondani, hogy

„remélem ezeknek sose lesz gyereke, ilyen idióta szülőkkel csak verné őket az élet”

és társai, miért nem gondolnak bele abba, hogy egyrészt pont nekik lesz gyerekük (hála Istennek), és pont az ő hőbörgő társaiknak – ezer kilométerrel nyugatra innen – már olyan szinten visszanyalt a fagyi, hogy azt se tudják hova nézzenek.

Az Origo pár hete hibátlanul összefoglalta az angol nők által visszajelzett negatív „tüneteket”, amik ezzel a fene nagy gendersemlegességgel járnak.

A kislányok inkább visszatartják egész nap, ha kell, nem is isznak inkább, mert nem mennek be egy kamaszodó fiúkkal teli mosdóba,

az érettebb társaik teljesen kivannak, ha a menzeszük közepén férfiakkal megosztott mosdóban kell ténykedniük. Amellett, hogy ezek a dolgok nagyon súlyos egészségügyi kockázatokat is rejtenek magukban, pszichésen is fölöslegesen terheli a nőket. Kérdem én: hol vannak ilyenkor a feministák?

De hogy közösen sikerrel át tudjunk lendülni ezen a problémán, álljon itt egy örökzöld klasszikus:

 

 

Kiemelt képünk forrása a Pixabay.

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre