Színre lépett az Angyal ügyvédje, ellenzéki Borkai-botrány körvonalazódik

Az ellenzék Borkai Zsoltjának megnevezését ígéri a magát Angyal ügyvédjeként nevező szivárogtató blog, amely január elsején lerántja a leplet két korrupt, kokainozó, fiatal örömlányokkal orgiázó ellenzéki politikus drog- és szexpartijairól, ha az érintettek a megjelölt időpontig nem vonulnak vissza a közélettől.

A Kiss Krisztina néven blogoló Angyal ügyvédjének állítása szerint a VI. kerületi Szinyei Merse utcában áll az az új építésű ház, amelyben egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester, valamint pártjának egyik első számú vezetője drogos szexpartikat folytat évek óta.

A partik résztvevői közül állítólag hármat sikerült megszólaltatnia blognak. Elmondásuk szerint a politikusok egy olyan zárt luxus escortlány-közvetítő e-mail listán keresztül rendelték meg szolgáltatásaikat, amely fő profilját tekintve kislányos külsejű, 18-25 éves lányokat juttat el magas áron “kiemelt” ügyfeleinek, óránként 80-100 ezer Forintért.

A résztvevők beszámolói szerint az ellenzéki polgármester és “főnöke” évekkel ezelőtt egy másfél szobás lakásban rendezte ezeket a bulikat, ám ezt az ingatlant hamar kinőtték, és ugyancsak a Szinyei Merse Házban, az Autóker Holding Zrt. luxusingatlanjában vettek egy nagyobb lakást. Ennek a lakásnak a tényleges tulajdonosa minden jel szerint az az ellenzéki párt vezérkarában és parlamenti frakciójában ülő politikus, aki vagyonnyilatkozatában ezt az ingatlant egyszer sem tüntette fel. A házban egy négyzetméternyi lakóingatlan ára 1-1,2 millió forint.

A rejtélyes oldal szerzője szerint a szóban forgó parlamenti képviselő és barátja, a frissen megválasztott polgármester hétvégente gyakran látogat el ide, útba ejtve az innen egy sarokra található Old Rams Pub-ot, ahová pártjuk is gyakran szervez “csapatépítő” rendezvényeket.

Az Angyal ügyvédjének beszámolója szerint a lányok többször két órát töltöttek el a két politikussal, akik a társaságukban vélhetően kokaint fogyasztottak. A bejegyzés arra is kitér,  hogy a drogot az októberben megválasztott ellenzéki polgármester és egyik barátja szerezte be egy budai dílertől. A két politikus említett “beszerzője” egyébként október 13-a után állást kapott a barátja által vezetett önkormányzatban, ahol a mai napig dolgozik, erősítve a két ellenzéki politikus pártját.

Fotó: Pixabay

Iratkozzon fel hírlevelünkre